Energieleverancier E.ON

E.ON is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of E.ON bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier E.ON.


E.ON energie

Europees marktleider

E.ON is onderdeel van het Duitse bedrijf E.ON Energie AG en sinds 2000 onder de naam E.ON Benelux actief in Nederland. De energieleverancier produceert en levert elektriciteit aan zowel particuliere klanten als de zakelijke markt. E.ON is één van de marktleiders voor energie in Europa.

Schonere en betere energie

Zoals vele energieleveranciers neemt ook E.ON zijn verantwoordelijkheid voor het milieu. Om deze reden richt E.ON zich op duurzame energieopwekking. De energieleverancier wil zich hiermee richten op 3 verschillende zaken, namelijk zorgen voor betrouwbare, betaalbare én duurzame energievoorziening voor zijn klanten. E.ON doet dit door gebruik te maken van windmolens en te investeren in methoden om uitstoot van ongewenste afvalstoffen te verminderen.


Postgegevens
E.ON Benelux
Postbus 2402
5600 CK Eindhoven

Koningsdeals van Oxxio

Het zijn weer koningsweken bij Pricewise. Ook E.ON doet mee, met speciale koningsdeals. Van 21 april tot en met 5 mei kun je nu éxtra korting krijgen op energie van E.ON. Je kunt deze superscherpe deals makkelijk herkennen aan het kroontje in onze vergelijker.

E.ON vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Pricewise vergelijk je E.ON met alle andere energieleveranciers. Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker van Pricewise. Ze geven daarom regelmatig extra kortingen op hun contracten, wat jou veel geld kan besparen!

Meer over E.ON


Start nu meteen met E.ON en andere leveranciers vergelijken!