Vergelijk & bespaar

op je vaste lasten

Pricewise vindt dat iedereen de beste deal verdient

mensen vergeleken afgelopen maand

€ 285,81

gemiddelde besparing

*****

Website van het Jaar 2015 & 2016

Pricewise-nieuws

  • Auto gestolen… wat nu?
    Het aantal autodiefstallen is flink afgenomen de afgelopen jaren. In 2010 werden 14.450 auto’s gestolen, in 2017 waren dat er 8.670. Een daling van 40% in acht jaar. Goed nieuws dus. Helaas betekent dit niet dat er helemaal geen auto’s meer gestolen worden. Wij vertellen je hoe het zit als je auto gestolen is. Aangifte […]
  • Analoge tv verdwijnt: wat betekent dat voor jou?
    Vandaag werd bekend dat Ziggo in april begint met het uitschakelen van het analoge-tv-pakket. Dit betekent dat er over twee jaar alleen nog maar tv kan worden gekeken via een digitaal signaal. Ziggo is niet de eerste tv-aanbieder die dit doet. Caiway is al gestopt met analoge tv en DELTA volgt later dit jaar. Wij […]
  • 5 tips om te besparen met een waterkoker
    Weet je dat een waterkoker behoorlijk veel stroom verbruikt? Gaat bijna net zo makkelijk als wij thee drinken. Wil jij besparen op de waterkoker? Wij hebben wat tips om die kopjes thee op een goedkopere manier te zetten. Scheelt je geld, is beter voor het milieu én de waterkoker heeft een langere levensduur. 1. Kook […]
Lees meer op ons blog

Waarom Pricewise?

Onafhankelijk vergelijken
Hoe scherper de prijs, hoe hoger de leverancier of verzekeraar komt. We trekken niemand voor! De vergoedingen die we ontvangen, beïnvloeden op geen enkele wijze de resultaten van onze vergelijkingen. Pricewise is een volledig zelfstandige organisatie.
Zeer volledig aanbod
Wij zetten de beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welk aanbod het beste bij jóu past. Geen addertjes. Geen verrassingen. Geen top 3, maar een uitgebreid en duidelijk overzicht.
De laagste prijs
Wij regelen exclusieve kortingen voor je, waarmee je serieus bespaart. Ben je overgestapt en vind je ergens anders hetzelfde product van dezelfde leverancier, voor een nog lagere prijs? Dan betalen wij je het verschil terug.
Gratis overstapcoach
Zie je op tegen overstappen? Nergens voor nodig. Wij zien erop toe dat je huidige contract wordt opgezegd. Onze Overstapcoaches kunnen je helpen bij elke stap. Helemaal gratis!
14 dagen bedenktijd
Binnen twee weken krijg je een bevestiging van je nieuwe leverancier. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kun je de overstap kosteloos bij de leverancier annuleren.
Lees meer over ons

Bekend van

Nu tijdelijk tot 13% korting op je autoverzekering

De beste deals voor je autoverzekering vind je bij Pricewise. We kijken goed naar je auto, vergelijken alle autoverzekeringen, spitten de polisvoorwaarden door en regelen een hele scherpe prijs voor je! Nu tijdelijk zelfs tot 13% korting. Dat is dus dubbel besparen.

Nu vergelijken

Bekijk onze commercial

Meer video's

Vergelijken met Pricewise

Vergelijken van energie, verzekeringen, internet & tv en leningen ingewikkeld? Welnee. Op dé Vergelijkingswebsite van het Jaar vergelijk je eenvoudig de beste deals en kun je direct overstappen of aanvragen. 100% onafhankelijk. En zonder gedoe. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van.
 

Pricewise

Overtoom 16

1054 HJ Amsterdam

info@pricewise.nl