Premio Verzekeringen Autoverzekering

Een autoverzekering van Premio Verzekeringen regel je volledig online. Naast autoverzekeringen verzeker je bij Premio - onderdeel van Delta Lloyd - ook je huis, huisdier en vakantie. Bekijk hieronder wat Premio je nog meer biedt.Autoverzekeringen vergelijken
Premio Autoverzekering

Alles over deze autoverzekering

Je auto verzekeren is al lastig genoeg. Daarom heeft Pricewise alle belangrijke info over de autoverzekeringen van Premio voor je op een rijtje gezet. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice van Pricewise. We zijn elke werkdag te bereiken op 088-66 99 012.

Hoe hoog is de premie bij Premio?

Woon je in hartje Amsterdam? Dan is de kans op schade vele malen groter dan wanneer je in Noord-Groningen woont.Je woonplaats, maar ook je leeftijd en het aantal schadevrije jaren zijn allemaal factoren die je maandpremie bepalen. Deze is dus voor iedereen anders. Vul je gegevens in en bereken in een paar minuten je persoonlijke premie bij Premio!

Dekkingen: WA, WA+, Allrisk

Als je een auto hebt, ben je wettelijk verplicht een WA-verzekering af te sluiten. Een ruimere verzekering heb je met een WA + beperkt casco- of een Allrisk-verzekering. In onderstaand overzicht zie je per verzekering welke schade je vergoed krijgt.

Wat krijg je vergoed?
WA WA+ Allrisk
Schade aan anderen
Schade aan spullen van anderen
Hulp bij ongeval
Brand
Diefstal, inbraak, joyriden
Ruitschade (sterretje)
Aanrijding met dieren
Storm
Vandalisme
Te water raken
Omslaan, slippen
Schade aan eigen auto (zelf veroorzaakt)
Aanrijding

Premio: Aanvullende verzekeringen

Wil je nog veiliger de weg op? Breid je basisverzekering dan uit met een aanvullende verzekering. Bij Premio Verzekeringen heb je onder andere keuze uit deze aanvullende modules:

De bonus-malus-ladder van Premio

Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager je maandelijkse premie. De korting op je premie wordt berekend met de bonus-malus-ladder (vroeger: no-claim). Een jaar zonder schade is bonus. Een jaar met schade is malus. Iedere autoverzekeraar berekent andere kortingen. Dit is de bonus-malus-ladder van Premio: Premio Bonus-malusladder
Bron: Premio, 2014

De polisvoorwaarden van Premio

Contactgegevens Premio

Premio
Postbus 40006
6803 GD Arnhem

Klantenservice

Telefoonnummer: 0900-765 47 66
Openingstijden: ma - vr van 08.00 uur tot 17.30 uur