Zijn de vergelijkingen van Pricewise betrouwbaar?

Bij Pricewise vinden we dat iedereen de beste deal verdient. Daarom maken we je wakker én wijzer. Met volledige, duidelijke, objectieve en dus betrouwbare vergelijkingen.


Wij vergelijken de volledige markt

Pricewise vergelijkt alle energieleveranciers. Ook energieleveranciers waar we geen overeenkomst mee hebben, nemen we mee in de vergelijking. Zo krijg je een goed beeld van de volledige energiemarkt.

Simpel en persoonlijk

Hoe scherper de prijs, hoe hoger de leverancier is het vergelijkingsresultaat staat. Zo simpel is het! Gebruik de filteropties voor nog meer duidelijkheid: wel of geen groene energie? Een contract met een vaste prijs of liever een prijs die kan stijgen of dalen? De beste deal hangt af van je verbruik én je persoonlijke wensen.

Geen reclame

We garanderen onze objectiviteit onder andere door geen reclame te tonen op onze website. Daarnaast zijn de posities in onze vergelijkingsresultaten niet te koop: de overzichten van onze deals zijn puur gesorteerd op wat voor jou het voordeligst is.

Meer weten?

Heb je geen antwoord gevonden op je vraag? Stel deze dan aan een van onze Overstapcoaches door contact op te nemen met onze klantenservice via 088-66 99 000. We helpen je graag verder.


Energie vergelijken