Zijn de vergelijkingen van Pricewise betrouwbaar?

Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jóu past. Geen top 3, maar een uitgebreid en duidelijk overzicht.


Gegarandeerd het product wat je aanvraagt

We zorgen ervoor dat je het product dat je via ons aanvraagt ook daadwerkelijk krijgt. Zowel jij als wij ontvangen hier een orderbevestiging van.

Correcte berekening

We zorgen ervoor dat alle productdata tijdig en volledig door de energieleverancier worden aangeleverd. Zo zorgen we samen met de energieleverancier voor een actuele en correcte weergave op onze website.

Simpel en persoonlijk

Klanten benoemen vaak het gebruiksgemak, het overzicht, de hulp op maat en onze scherpe deals als belangrijke pluspunten. Om jou als klant zoveel mogelijk te ontzorgen en zo goed mogelijk te helpen, proberen we met zoveel mogelijk aanbieders een commerciële samenwerking aan te gaan. Aanbieders komen alleen hoog in onze energievergelijker door scherpe deals via ons aan te bieden.

Geen reclame

Wij tonen geen reclame op onze website. Wij maken ook geen afspraken met leveranciers over het overzicht van onze deals. Wij sorteren op prijs, maar handmatig kan de sortering worden aangepast door gebruik te maken van filteropties.

Meer weten?

Heb je geen antwoord gevonden op je vraag? Stel deze dan aan een van onze Overstapcoaches door contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder.


Energie vergelijken

PricewiseBe wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.