Vergelijk & bespaar

op je vaste lasten

Pricewise vindt dat iedereen de beste deal verdient

mensen vergeleken afgelopen maand

€ 250,39

gemiddelde besparing

*****

Website van het Jaar

Pricewise-nieuws

  • Auto parkeren op het vliegveld: wat als je auto beschadigt?
    Het is weer bijna zover: de zomervakantie. Veel Nederlanders zullen vertrekken naar – hopelijk – zonnige oorden. En als je met het vliegtuig op vakantie gaat, kun je ervoor kiezen je auto op het vliegveld te parkeren. Maar wat als je terugkomt en je hebt schade aan je auto? Of nog erger… Als deze er […]
  • Sportzomer komt eraan
    In de zomer genieten we natuurlijk het liefst zoveel mogelijk van het heerlijke weer. Maar een middag of avond voor de tv hangen, kan ook erg fijn zijn. Ondanks dat er dit jaar geen WK voetbal of Olympische Spelen zijn, staan er genoeg sportevenementen gepland. Van wielrennen tot Formule 1: er is voor ieder wat […]
  • Daphne: “Hoe ouder die kleintjes worden, des te meer Mb/s ze opslurpen”
    Pieter (38) en Daphne (37) wonen samen in het knusse Westzaan. Pieter kan niet zonder basketbal. Daphne gaat in de zomer het liefst naar het strand. En als de kinderen, Luuk (6) & Sara (9), op bed liggen, kijken ze het liefst samen series op Comedy Central. Ze hebben elke maand € 4.600,- te besteden. […]
Lees meer op ons blog

Waarom Pricewise?

Onafhankelijk vergelijken
Hoe scherper de prijs, hoe hoger de leverancier of verzekeraar komt. We trekken niemand voor! De vergoedingen die we ontvangen, beïnvloeden op geen enkele wijze de resultaten van onze vergelijkingen. Pricewise is een volledig zelfstandige organisatie.
Zeer volledig aanbod
Wij zetten de beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welk aanbod het beste bij jóu past. Geen addertjes. Geen verrassingen. Geen top 3, maar een uitgebreid en duidelijk overzicht.
De laagste prijs
Wij regelen exclusieve kortingen voor je, waarmee je serieus bespaart. Ben je overgestapt en vind je ergens anders hetzelfde product van dezelfde leverancier, voor een nog lagere prijs? Dan betalen wij je het verschil terug.
Gratis overstapcoach
Zie je op tegen overstappen? Nergens voor nodig. Wij zien erop toe dat je huidige contract wordt opgezegd. Onze Overstapcoaches kunnen je helpen bij elke stap. Helemaal gratis!
14 dagen bedenktijd
Binnen twee weken krijg je een bevestiging van je nieuwe leverancier. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kun je de overstap kosteloos bij de leverancier annuleren.
Lees meer over ons

Bekend van

AD
BNR
FD
Kassa
NOS
NPO
NRC
Nu
RTL nieuws
Volkskrant

Nu tijdelijk tot 13% korting op je autoverzekering

De beste deals voor je autoverzekering vind je bij Pricewise. We kijken goed naar je auto, vergelijken alle autoverzekeringen, spitten de polisvoorwaarden door en regelen een hele scherpe prijs voor je! Nu tijdelijk zelfs met 13% korting. Dat is dus dubbel besparen.

Nu vergelijken

Klanten over Pricewise

Bekijk onze commercial

Meer video's

Vergelijken met Pricewise

Vergelijken van energie, verzekeringen, internet & tv en leningen ingewikkeld? Welnee. Op dé Vergelijkingswebsite van het Jaar vergelijk je eenvoudig de beste deals en kun je direct overstappen of aanvragen. 100% onafhankelijk. En zonder gedoe. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van.
 

Pricewise

Overtoom 16

1054 HJ Amsterdam

info@pricewise.nl