Vergelijk & bespaar

op je vaste lasten

Pricewise vindt dat iedereen de beste deal verdient

mensen vergeleken afgelopen maand

€ 285,81

gemiddelde besparing

*****

Website van het Jaar 2015 & 2016

Pricewise-nieuws

  • Zorgexpert Dave vertelt je alles over je zorgverzekering in 2018
    Het zorgseizoen is weer geopend. Sinds zondag 12 november zijn bij alle verzekeraars nieuwe premies bekend. En niet alleen de premies zijn gewijzigd, ook de aanvullende pakketten kunnen veranderd zijn. Wat zijn de belangrijkste wijzigingen waar je op moet letten? Dat heeft onze eigen zorgexpert Dave voor je op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk. […]
  • Eén straat, verschillende premies voor dezelfde autoverzekering. Hoe zit dat?
    Een autoverzekering die aan het begin van de straat tot wel 77% duurder is dan aan het eind van de straat. Dit komt neer op een verschil van ruim € 460,- op jaarbasis. Dat is nogal wat. Bij een ruime meerderheid van de autoverzekeraars kunnen premies al verschillen als de laatste letter van de postcode […]
  • Basketbalfanaat Marlijn kiest haar zorgverzekering
    Dit is Marlijn. Doordeweeks is ze de rots in de branding van onze marketingafdeling. In het weekend speelt ze de sterren van de hemel bij haar basketbalvereniging: The Windmills. Naast twee kampioenschappen is ze inmiddels ook een echte pro als het gaat om zorgverzekeringen vergelijken. Hoe kiest ons sportieve basketbaltalent haar zorgverzekering? Broekie “Het begon […]
Lees meer op ons blog

Waarom Pricewise?

Onafhankelijk vergelijken
Hoe scherper de prijs, hoe hoger de leverancier of verzekeraar komt. We trekken niemand voor! De vergoedingen die we ontvangen, beïnvloeden op geen enkele wijze de resultaten van onze vergelijkingen. Pricewise is een volledig zelfstandige organisatie.
Zeer volledig aanbod
Wij zetten de beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welk aanbod het beste bij jóu past. Geen addertjes. Geen verrassingen. Geen top 3, maar een uitgebreid en duidelijk overzicht.
De laagste prijs
Wij regelen exclusieve kortingen voor je, waarmee je serieus bespaart. Ben je overgestapt en vind je ergens anders hetzelfde product van dezelfde leverancier, voor een nog lagere prijs? Dan betalen wij je het verschil terug.
Gratis overstapcoach
Zie je op tegen overstappen? Nergens voor nodig. Wij zien erop toe dat je huidige contract wordt opgezegd. Onze Overstapcoaches kunnen je helpen bij elke stap. Helemaal gratis!
14 dagen bedenktijd
Binnen twee weken krijg je een bevestiging van je nieuwe leverancier. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kun je de overstap kosteloos bij de leverancier annuleren.
Lees meer over ons

Bekend van

AD
BNR
FD
Kassa
NOS
NPO
NRC
Nu
RTL nieuws
Volkskrant

Nu tijdelijk tot 13% korting op je autoverzekering

Van 24 oktober t/m 8 november profiteer je tijdelijk van nog meer voordeel op groene energiedeals van eigen bodem! Van o.a. Essent, Eneco, Greenchoice, Engie, NLE en Vandebron. Alleen bij Pricewise. Je herkent de Groene Voordeeldeals aan het groene voordeellabel.

Dat is goed bezig zijn! Voor zowel het milieu als je portemonnee.

Nu vergelijken

Klanten over Pricewise

Bekijk onze commercial

Meer video's

Vergelijken met Pricewise

Vergelijken van energie, verzekeringen, internet & tv en leningen ingewikkeld? Welnee. Op dé Vergelijkingswebsite van het Jaar vergelijk je eenvoudig de beste deals en kun je direct overstappen of aanvragen. 100% onafhankelijk. En zonder gedoe. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van.
 

Pricewise

Overtoom 16

1054 HJ Amsterdam

info@pricewise.nl