Pricewise-garantie voor energie

Energie vergelijken en overstappen via Pricewise? Dan profiteer je van onze Pricewise-garantie. Deze bestaat uit 5 kernbegrippen die er samen voor zorgen dat je de juiste keuze maakt!

100% onafhankelijk en volledig

Pricewise is 100% onafhankelijk en volledig. Als klant sta je bij ons op nummer 1. Leveranciers hebben geen direct of indirect belang in Pricewise. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij ontvangen van elke leverancier een vergoeding van gelijke hoogte. Een leverancier kan zijn positie op de markt positief beïnvloeden door met goede actiekortingen te komen.

Leveranciers zien in dat een transparante, eerlijke werkwijze of dienstverlening op de lange termijn zorgt voor klantenbinding en klanttevredenheid. Dit maakt het voor jou alleen maar aantrekkelijker om over te stappen.

Altijd de laagste prijs

Pricewise is continu op zoek naar de beste energieprijzen en aanbiedingen. We onderhandelen met energieleveranciers om je de beste deals te kunnen aanbieden.

Pricewise biedt altijd de laagste prijs. Ben je echter overgestapt en kom je op dezelfde dag hetzelfde actiecontract van dezelfde leverancier tegen bij iemand die een nog lagere prijs biedt? Dan betalen we je het verschil in actiekorting terug!

Exclusieve kortingen

Stap over via de energievergelijker van Pricewise en profiteer van exclusieve kortingen. Je besparing kan zo oplopen tot € 400,-. Leveranciers zetten vaak exclusieve actietarieven op onze website. Daarnaast kun je profiteren van een welkomstpremie. De hoogte hiervan verschilt per leverancier soms flink.

Pricewise hanteert strenge spelregels voor besparingsacties. Als een leverancier niet aan deze regels voldoet, wordt het product niet meegenomen in de vergelijking. Dit doen wij om je als consument te beschermen.

Gratis overstapservice

Wij helpen je graag met de overstap naar de leverancier van je keuze. Hiervoor brengen we geen kosten in rekening. De nieuwe leverancier zegt je huidige energiecontract voor je op.