De experts van Pricewise

Een goede deal is meer dan alleen een scherpe prijs. Onze experts houden de markt voor je in de gaten, lezen de kleine lettertjes en vertellen je niet alleen over de plus- maar ook de minpunten. Daardoor vind je bij ons altijd de deal die het beste bij jouw situatie past.


Supplier Manager Dave

Expert DaveDit is Dave, onze Supplier Manager voor schade- en zorgverzekeringen. Wil van alles het fijne weten. Zijn missie: meer transparantie in de verzekeringsmarkt. Zodat jij bij het vergelijken van zorgverzekeringen een nog voordeligere en passendere verzekering af kunt sluiten.

Bekijk alle blogberichten van Dave.

Overstapcoach Pieter

Expert PieterOntmoet Pieter, onze Overstapcoach voor energie en telecom. Haalt het onderste voor je uit de kan. Heb je een overstapvraag of heb je hulp nodig bij het vergelijken van energie of het maken van een vergelijking tussen internetabonnementen? Pieter heeft altijd een antwoord.

Bekijk alle blogberichten van Pieter.

Product Manager Energie & Telecom Roel

Expert PieterDit is Roel, onze Product Manager Energie & Telecom. Stille kracht. En een onuitputtelijke bron van energie en informatie. Van kilowatts tot gigabytes. Providers en abonnementen. Het vergelijken van alle soorten telecomabonnenten. Hij weet er alles van.


Bekijk alle blogberichten van Roel.