Werken bij Pricewise

Pricewise is een van de grootste vergelijkingssites van Nederland en de grootste Europese overstapservice voor energie. Ons team telt op dit moment ruim 70 medewerkers. We groeien snel en verwelkomen elke maand nieuwe collega's.


Pricewise adres
Bekijk alle vacatures
1. Onze mensen...
Pricewise adres
Een complete vergelijkingssite bieden voor energie, verzekeringen en telecom, met de scherpste deals en de beste service. Daar komt heel wat bij kijken! Onderhandelen met leveranciers, verzekeraars en providers. De techniek achter onze website en vergelijkers onderhouden en uitbreiden. Ingewikkelde begrippen uitleggen in begrijpelijke taal. Onberispelijke klantenservice verlenen via telefoon, e-mail en webcare. Een enorm divers team met uiteenlopende vaardigheden houdt de organisatie draaiende.

Rond de dertig

Bij Pricewise is de gemiddelde leeftijd rond de dertig jaar. We zijn dus een jonge club mensen bij elkaar en delen gedrevenheid en enthousiasme. In een open, resultaatgerichte cultuur geven we iedereen de ruimte om te excelleren in productkennis, service en technologie. Benieuwd naar onze mensen? Neem een kijkje achter de schermen of lees de interviews met verschillende werknemers voor een beeld van de dagelijkse praktijk.

Wat zegt Dave, Head of Sales Insurance?

Wat zegt Wesley, Project Manager Development?

Wat zegt Juan, Manager Customer Service?

2. Onze locatie
Pricewise OvertoomOvertoom 16, 1054 HJ Amsterdam 

We werken in een oud schoolgebouw uit 1896 aan de Overtoom in Amsterdam. De ideale plek om te werken aan de beste deals en vergelijkingen voor alle consumenten van Nederland. Ooit letterlijk begonnen op een zolderkamer, daarna een paar jaar in het voormalige Raadshuis Nieuwer-Amstel en sinds februari 2015 in een nóg groter pand, in het hart van de hoofdstad.
3. Onze cultuur en sfeer
Pricewise vacatures
Naast hard werken staat ook gezelligheid en collegialiteit hoog bij ons in het vaandel. We organiseren verschillende uitjes. We hebben een grote binnenplaats waar je heerlijk kunt lunchen en borrelen als de zon schijnt. Ieder jaar organiseren we leuke teambuildingsactiviteiten.
4. Pricewise over de grens
Pricewise internationaal
Niet alleen Nederlandse klanten stappen via ons over. In tal van Europese landen besparen mensen op hun vaste lasten dankzij Pricewise. In onder andere Frankrijk, België, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Italië en Groot-Brittannië organiseren we energiecollectieven. Tot 2016 stapten meer dan 2 miljoen consumenten in Europa over via onze energiecollectieven. Daarmee is Pricewise veruit de grootste Europese overstapservice voor energie.

Internationale omgeving

En dat heeft ook zijn weerslag op je baan als je werkt bij Pricewise. Een groot deel van onze externe en interne communicatie verloopt in het Engels. Ook hebben we enkele niet-Nederlands sprekende collega’s. Kom je bij Pricewise werken, dan kom je dus terecht in een internationale omgeving. Voor sommige functies betekent dit ook zakenreizen naar het buitenland.
5. Wist je dat...
Pricewise Amsterdam 
  • De meeste Pricewisers op de fiets naar hun werk komen? Als je buiten Amsterdam woont, heeft Pricewise een mooie verhuisregeling om je te helpen verhuizen naar Amsterdam voor je baan bij Pricewise.
  • Pricewise in 2011 rond de 20 medewerkers had en begin 2017 maar liefst boven de 70 medewerkers?
  • We tot nu toe ieder jaar een weekenduitje hebben georganiseerd met de hele club?
  • We ooit in een klein hokje op zolder zijn begonnen, en sinds februari 2015 op 1350 m² zitten op de Overtoom?
  • De gemiddelde leeftijd van onze medewerkers iets boven de 30 ligt? De jongste is 23 en de oudste medewerker is 55 jaar oud.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast geworden om te komen werken bij Pricewise? Bekijk dan onze openstaande vacatures.