ThermoSmart - de slimme thermostaat

De slimme thermostaat ThermoSmart is een handige gadget die je helpt bij het inzichtelijk maken van je energieverbruik. De ThermoSmart is gemakkelijk in gebruik en kan ervoor zorgen dat je nooit meer energie verbruikt dan noodzakelijk.

Aanbieders ThermoSmart vergelijken

Vergelijken loont. Ook bij het aanschaffen van de ThermoSmart slimme thermostaat. De ThermoSmart v3 is onder andere verkrijgbaar bij:

Aanbieder
somfy Bestel nu
coolblue Bestel nu


thermosmart
Vergelijk energiecontracten en bespaar op je energierekening

Wat kan ThermoSmart?

Met deze slimme thermostaat kun je gemakkelijk programmeren wanneer de verwarming aan óf juist uit moet gaan. De ThermoSmart is zelflerend. Dat betekent dat de thermostaat op den duur weet hoe lang het duurt om jouw woning op de gewenste temperatuur te brengen. Zo staat de verwarming nooit onnodig aan. En dat bespaart energie. Slim dus, deze thermostaat.

Iets voor jou?

Om ThermoSmart te kunnen gebruiken, heb je een cv-ketel nodig. In principe is ThermoSmart compatibel met alle ketels die in Nederland worden gebruikt. Ook met stadsverwarming werkt deze slimme thermostaat. Daarnaast heb je een WiFi-verbinding nodig én een smartphone of tablet. Zo kun je de slimme thermostaat altijd en overal gebruiken. Maar ThermoSmart kun je ook via desktop of laptop besturen.

ThermoSmart aanschaffen

Je kunt ThermoSmart v3 online kopen voor €229,-. De slimme thermostaat is dan helemaal van jou. Je hebt geen abonnement nodig om ThermoSmart te kunnen gebruiken. Bovendien is de app waarmee je ThermoSmart op afstand kunt aansturen gratis. Handig als je onderweg bent. ThermoSmart is bij elke energieleverancier te gebruiken. Als je deze slimme thermostaat laat installeren, dan kost dit je € 99,-.

Zelf installeren? ThermoSmart geeft je uitleg:

Specificaties ThermoSmart

Om het wat makkelijker te maken, hebben we de specificaties van ThermoSmart in een overzicht geplaatst.
 
Algemeen
Naam ThermoSmart
Leverancier Geen
Beschikbaar voor iedereen Ja
Besturing via smartphone/tablet app Ja, Android/iOS
Besturing via website Ja
.
Kosten
Kosten los € 229,-
Abonnement betaling per maand Nee
Abonnement voor extra functionaliteiten Nee
Verplicht klant bij abonnement Nee
Korting voor klanten Nee
Gratis bij energiecontract Nee
Installatiekosten € 99,- (optioneel)
.
Geschikt voor
Stadsverwarming Ja
Vloerverwarming Ja
Warmtepompen Ja
.
Eigenschappen
Zelflerend vermogen Ja
Verwarming bedienen op afstand Ja
Apparaten bedienen op afstand Nee
Weermonitoring Ja
Luchtvochtigheid Nee
Geofencing Ja
Bewegingssensor Nee
Lichtsensor Nee
Verwarming per kamer Nee
Verwarming per zone Nee

Slim besparen

Met ThermoSmart kun je besparen op je energierekening. Door slim met je energie om te gaan, gaan de kosten omlaag. ThermoSmart helpt je hierbij. Wel is het belangrijk om óók goed naar je energiecontract te kijken. Door energie te vergelijken en over te stappen van energieleverancier, ben je bijna altijd een stuk voordeliger uit. Via Pricewise vergelijk je gemakkelijk een groot aantal energieleveranciers.

Meer weten?

Wil je meer weten over energie? Lees dan de antwoorden op onze veelgestelde vragen. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. Pricewise is op werkdagen tussen 9.00 en 20.00 uur bereikbaar via 088 66 99 000 (lokaal tarief).

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.