Zorgpremie

Zorgpremie berekenen? Bij Pricewise doen we dat graag voor je. Vul je gegevens in en start met zorgverzekeringen vergelijken. Wij zoeken dan onze beste deal voor jou. Je kunt vanaf half november tot eind december overstappen van zorgverzekering. Zorgverzekeringen vergelijken kan natuurlijk het hele jaar.zorgpremie
Vergelijk zorgverzekeringen

Zorgpremie 2020

Zorgpremie 2020 vergelijken

De laatste zes weken van het jaar kun je overstappen. Het is verstandig om daarvoor alle zorgverzekeringen te vergelijken. De kosten zelf uitzoeken per zorgverzekeraar is ingewikkeld en tijdrovend. Bij Pricewise hebben we hier iets op bedacht. Op basis van je gegevens kunnen we voor jou je zorgpremie berekenen bij een groot aantal zorgverzekeraars. Wel zo makkelijk.

Zorgpremie 2021

Halverwege november, op 12 november, moeten de zorgverzekeraars hun nieuwe premies en dekkingen bekend hebben gemaakt voor het komende zorgseizoen. Vanaf dat moment kun je in onze zorgvergelijker de premies van 2021 vinden. Tot die tijd vergelijk je op basis van de zorgpremies van 2020.

Zorgpremie berekenen

Je kunt de zorgpremie berekenen in onze zorgvergelijker. Dat doe je op basis van jouw persoonlijke gegevens én door aan te geven welke zorg je wilt verzekeren. Je kiest een basisverzekering, geeft aan welk eigen risico je wilt en vertelt ook nog welke aanvullende verzekeringen je wilt afsluiten.

Bij ons kun je in drie stappen de laagste zorgpremie vinden die je bij ons kunt vinden. Hoe werkt het vergelijken van de zorgpremie?

  1. Start vergelijking

    Voer je geslacht, geboortedatum en postcode in. Kies vervolgens je eigen risico en eventuele aanvullende verzekeringen.
  2. Bekijk resultaat

    Je ziet direct welke zorgverzekeringen die via ons af te sluiten zijn, voldoen aan jouw wensen. Onze beste deals voor jouw situatie zetten we in een uitgebreid overzicht. Onze beste deal staat altijd bovenaan.
  3. Afsluiten

    Klik op ‘Aanvragen’, vul je gegevens in en sluit direct je zorgverzekering af.

Wat is zorgpremie?

Zorgpremie is het bedrag dat je betaalt aan de zorgverzekeraar voor de zorgverzekering die je afsluit. Deze premie kun je maandelijks betalen, maar je kunt er ook voor kiezen om de zorgpremie aan het begin van het jaar volledig te voldoen. Iedereen die in Nederland woont is verplicht om zorgpremie te betalen, aangezien het afsluiten van een basisverzekering verplicht is.

Zorgpremie omhoog

De zorgpremie wordt elk jaar opnieuw bepaald door de zorgverzekeraars. Ook als je al een zorgverzekering hebt, wijzigt de premie dus meestal in het nieuwe zorgjaar. De zorgverzekeraar brengt je meestal op de hoogte van de nieuwe premie. In 2021 stijgt de zorgpremie van de basisverzekering gemiddeld met € 5,- per maand. Handig dus om te vergelijken en over te stappen van zorgverzekering als er ergens een beter aanbod is.

Kunnen wij je helpen?

Kom je er niet uit met de zorgpremie? Wij helpen je graag verder zodat jij de beste keuze kunt maken uit ons aanbod voor jouw situatie. Je kunt ons elke werkdag bereiken op 088-66 99 012 (lokaal tarief). Of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen. Misschien staat je antwoord daar wel tussen.
 

Pricewise Be wise. Check your price.