Zorgverzekering vergelijken?

Check de beste deals

Vind de zorgverzekering die het beste bij je past

 

Goed om te weten: maak een aparte vergelijking als jullie zorgwensen ver uit elkaar liggen.


Goed om te weten: kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. Ze hebben recht op de dekking van de meest uitgebreid verzekerde ouder.

tot 
10%
korting

135.338

mensen vergeleken afgelopen seizoen

10%

tot 10% korting op je aanvraag

*****

Website van het Jaar

Wij vinden dat iedereen
de beste zorgverzekering verdient

Dat vinden we niet alleen. De beste zorgverzekering in 2017 regelen we ook graag voor je. Bij ons zie je per zorgverzekeraar precies hoeveel keuzevrijheid je hebt. Wat wel en niet wordt vergoed. En waar je de beste prijs krijgt. Afsluiten of overstappen kan direct en probleemloos. Heb je vragen of wil je even overleggen? Dat kan met een van onze zorgexperts. Tja, Website van het Jaar word je niet zomaar. Twee jaar achter elkaar.

Wij vergelijken zorgverzekeringen eerlijk en objectief

Bij Pricewise willen we dat je eerlijk vergelijkt. We zijn transparant over onze werkwijze. We vergelijken zorgverzekeringen objectief. Daarom hebben we het Keurmerk Objectief Vergelijken. Hierin zijn regels voor betrouwbare vergelijkingsresultaten vastgelegd. Wel zo fijn, hè?

Wij geven je een zeer volledig overzicht van de markt

Pricewisenieuws

  • Prinsjesdag 2017: veranderingen in de zorg
    De koets, de hoedjes, de troontrede… het leek vanmiddag op een normale Prinsjesdag. Maar omdat er nog geen nieuw kabinet is geformeerd, zijn er weinig echt nieuwe plannen en maatregelen ingediend. Toch gaan er wel wat dingen veranderen die gevolgen hebben voor onze portemonnee. Wij hebben de belangrijkste veranderingen in de zorg in 2018 voor […]
  • Premiestijging leidt niet tot dynamiek op zorgmarkt
    “De consument is nu aan zet,” aldus Hans de Kok Onder Rutte III gaan de zorgpremies en het eigen risico voor 2018 flink omhoog. Ondanks deze stijging verwacht vergelijkingswebsite Pricewise geen extra dynamiek op de zorgmarkt. “De afgelopen jaren lieten zien dat premiestijgingen nauwelijks invloed hebben op het gedrag van verzekerden als het gaat om […]
  • NIPT-test: hoe zit het met de vergoeding?
    Tot 1 april werd de NIPT-test alleen volledig vergoed voor vrouwen die hier een medische indicatie voor hadden. Vanaf 1 april 2017 is de NIPT-test beschikbaar gesteld voor alle zwangere vrouwen. Het wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering, maar vanuit een speciale subsidieregeling. En er geldt een eigen bijdrage van € 175,-. Voor 2018 adviseert […]
Lees meer op ons blog

Waarom Pricewise?

Onafhankelijk vergelijken
Wij zijn geheel zelfstandig. Geen verzekeraar die ons vertelt hoe wij ons werk moeten doen. Daardoor kunnen we jouw belang ook echt voorop laten staan.
Zeer volledig aanbod
Bij ons krijg je een zéér compleet overzicht. We werken met zo veel mogelijk verzekeraars samen en streven ernaar je een volledige vergelijking te tonen.
De laagste prijs
We regelen exclusieve kortingen voor je, waarmee je serieus bespaart. Ben je overgestapt en vind je ergens anders een aanbieding van dezelfde verzekeraar, voor een nog lagere prijs? Dan betalen wij je het verschil terug.
Gratis overstapcoach
Zie je op tegen overstappen? Nergens voor nodig. Onze Overstapcoaches kunnen je helpen bij elke stap. Samen vinden we de beste deal voor jou. Helemaal gratis!
14 dagen bedenktijd
Is je nieuwe verzekering een feit? Daarna heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kun je de overstap kosteloos bij de verzekeraar annuleren.
Lees meer over ons
  

Klanten over Pricewise