De energieleveranciers van Nederland

Via Pricewise vergelijk je energieleveranciers in Nederland. Met de meeste hiervan hebben we een overeenkomst. Daardoor kunnen we efficiënt en eenvoudig gegevens uitwisselen, zoals de nieuwste energietarieven. Hier vind je een overzicht van alle energieleveranciers en de belangrijkste informatie.Energieleveranciers

Energieleverancier Anode
Energieleverancier Budget Energie
Energieleverancier Clean Energy
Energieleverancier DELTA
Energieleverancier DGB Energie
Energieleverancier easyEnergy
Energieleverancier Edmij
Energieleverancier Eneco
Energieleverancier energiedirect.nl
Energieleverancier EnergieFlex
Energieleverancier EnergyZero
Energieleverancier Engie
Energieleverancier Essent
Energieleverancier Fenor
Energieleverancier Gazprom
Energieleverancier Greenchoice
Energieleverancier Hezelaer
Energieleverancier Huismerk Energie
Energieleverancier HVC
Energieleverancier Innova Energie
Energieleverancier MAIN Energie
Energieleverancier NLE
Energieleverancier NieuweStroom
Energieleverancier NHEC
Energieleverancier Nuon
Energieleverancier Nuon
Energieleverancier Oxxio
Energieleverancier Powerpeers
Energieleverancier Pure Energie
Energieleverancier Qurrent
Energieleverancier Qwint
Energieleverancier Robin Energie
Energieleverancier Scholt Energy Control
Energieleverancier Sepa Green
Energieleverancier Twence
Energieleverancier UnitedConsumers
Energieleverancier Vandebron
Energieleverancier VanHelder
Energieleverancier Vrijopnaam
Energieleverancier WoonEnergie

Check je energieleverancier en bespaar

Als je al jaren bij dezelfde energieleverancier zit, betaal je waarschijnlijk honderden euro's te veel. Zonde! Check of jij kunt besparen door over te stappen naar een andere energieleverancier. Overstappen naar een andere energieleverancier kost je een paar minuten. En wij regelen de rest. Wel zo makkelijk.

Hoge kortingen energieleveranciers

Wij zetten alle energieleveranciers voor jou op een rijtje. En we regelen exclusieve kortingen. Zo zie jij in één overzicht welke energieleverancier voor jou het voordeligste is. Onze tip: ga voor een eenjarig contract en check ieder jaar of er een goedkopere energieleverancier is.

Beoordeling energieleveranciers

De energie die je geleverd krijgt, is van iedere energieleverancier hetzelfde. Maar, er zijn wel andere verschillen tussen energieleveranciers. De service, herkomst van de energie, prijs en voorwaarden verschillen per energieleverancier. In onze vergelijker zie je per energieleverancier de beoordeling van klanten.

Energie Awards 2017

Elk jaar reikt Pricewise de Energie Awards uit aan de energieleveranciers die het beste scoren op prijs en kwaliteit. De gouden Energie Award gaat dit jaar naar Oxxio, die erg goed scoorde op prijsstelling. De zilveren Award gaat naar Greenchoice dankzij zeer goede klantbeoordelingen. E.ON krijgt de bronzen Energie Award.

Energieleveranciers in Nederland

In 2001 is de energiemarkt geliberaliseerd. Sinds de liberalisering is iedereen vrij om een energieleverancier te kiezen. Hierdoor is concurrentie ontstaan, wat goed is voor jou als consument. Er zijn meer dan 40 energieleveranciers in Nederland. Veel keuze dus. Wij maken het graag makkelijk voor jou. Daarom vergelijk je bij ons alle energieleveranciers. Je ziet meteen welke het goedkoopste is voor jou. Handig hè?

Kies je energieleverancier

Je mag zelf een energieleverancier kiezen. Check daarom meteen of jij kunt besparen. Wil je meer weten over energie of energieleveranciers? Bekijk dan de veelgestelde vragen.