Sim only maandelijks opzegbaar 

Wil jij een sim only-abonnement afsluiten, maar nergens aan vastzitten? Kies dan voor sim only maandelijks opzegbaar. Je kunt het mobiel-abonnement, net als elk ander sim only-abonnement, volledig laten aansluiten op jouw verbruik en voorkeuren

Maandelijks opzegbaar sim only

Waarom een maandelijks opzegbaar sim only-abonnement? Een maandelijks opzegbaar sim only-abonnement biedt een één groot voordeel: je zit nergens aan vast. Omdat je geen abonnement afsluit voor 12 of 24 maanden, kun je altijd overstappen naar een goedkoper abonnement en/of een andere bundel met minder data. Je kunt de eerstvolgende maand gewoon een nieuw sim only-abonnement afsluiten en je huidige abonnement opzeggen. Een maandelijks opzegbaar sim only-abonnement is ook erg geschikt als je bijvoorbeeld nu al weet dat je je voor een paar maanden naar het buitenland gaat.

Sim only per maand opzegbaar kosten

Als je kiest voor een sim only die maandelijks opzegbaar is, dan betaal je door de korte contractduur vaak iets extra’s. Als je een abonnement afsluit voor een langere tijd, zoals 12 of 24 maanden, geven providers je vaak een paar euro korting. Toch is een maandelijks opzegbaar abonnement in sommige gevallen goedkoper. Je kunt namelijk gebruikmaken van scherpe aanbiedingen doordat je op maandelijks kunt overstappen. Ook kun je  zo overstappen naar een goedkoper abonnement met minder data als je merkt dat je niet alle data uit je abonnement gebruikt. Daarnaast kun je voorkomen dat je abonnement te lang loopt, als je bijvoorbeeld al weet dat je je abonnement maar een aantal maanden nodig hebt. 

Sim only maandelijks opzegbaar geen aansluitkosten

Sommige mobiele providers rekenen aansluitkosten als je een abonnement wilt afsluiten. Je betaalt dan eenmalig kosten voor het activeren van je simkaart en de aansluiting op het mobiele netwerk van je provider. Deze eenmalige kosten liggen niet hoger dan € 20,-, maar kunnen relatief hoog zijn als je van plan bent om je sim only een maand later op te zeggen. Gelukkig zijn er ook mobiele providers die géén aansluitkosten rekenen als je een abonnement afsluit. Dat is voordelig als je een abonnement voor een kortere periode afsluit.

Goedkope sim only maandelijks opzegbaar

Wil je een goedkope sim only die maandelijks opzegbaar is? Kies dan voor een provider die geen aansluitkosten rekent. Niet elke mobiele provider rekent aansluitkosten als je een maandelijks opzegbaar sim only-abonnement afsluit. Ook zo’n abonnement vind je in onze vergelijker. Daarnaast verschilt het per persoon wat voor jou het goedkoopste sim only-abonnement is dat maandelijks opzegbaar is. Wil jij een maandelijks opzegbaar abonnement met onbeperkt internet en onbeperkt bellen? Dan zal je abonnement duurder uitvallen dan wanneer je kiest voor een maandelijks opzegbaar abonnement met  300 MB mobiel internet. Laat je abonnement daarom aansluiten op je behoeften, zo ben je het voordeligst uit.

Sim only abonnement maandelijks opzegbaar vergelijken

In onze vergelijker kun je makkelijk sim only-abonnementen vergelijken die je maandelijks kunt opzeggen. Vink in de vergelijker bij ‘contractduur’ de periode van ‘1 maand’ aan. Vergelijk je op deze pagina? Dan staat het vinkje al goed. Geef ook je overige voorkeuren door. Zo kun je kiezen hoeveel MB internet jij wilt, hoeveel belminuten je nodig hebt en wat je wilt dat je internetsnelheid wordt. Daarnaast kun je nog kiezen voor een specifieke provider en een maximale maandprijs. Als je alles precies naar jouw wensen hebt ingevuld, verschijnen de abonnementen die je maandelijks kunt opzeggen én het beste bij jou passen. Je kunt deze dan makkelijk vergelijken. Het voordeligste abonnement staat bovenaan in de vergelijker. 

Wat is sim only?

Bij sim only betaal je alleen voor het gebruik voor een databundel, die kan bestaan uit combinatie van internet, belminuten en sms-bundels. Sim only betekent letterlijk: alleen een simkaart. Neem je sim only, dan kies je dus een abonnement zonder toestel. Je krijgt alleen een nieuwe simkaart. Op deze simkaart staat een los abonnement dat je helemaal zelf samen kunt stellen naar jouw wensen. Bel jij bijvoorbeeld dagelijks? Kies dan voor sim only met onbeperkt bellen. Bel jij nooit, maar maak jij elke dag gebruik van internet? Dan is sim only met onbeperkt internet meer iets voor jou. Sim only is goedkoper dan een abonnement met toestel, omdat je geen maandelijkse kosten betaalt voor het aflossen van een toestel. Je hebt natuurlijk wel een telefoon nodig om de sim in te plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld een nieuwe simlockvrije telefoon kopen. Maar had jij eerst een abonnement met telefoon en ben jij daar nog tevreden over? Kies dan ook voor een sim only-abonnement: je kunt de simkaart gewoon in deze telefoon plaatsen. Je betaalt dan niet meer voor de telefoon, waardoor je maandelijkse kosten een stuk lager worden. Houd er wel rekening mee dat je toestel simlockvrij moet zijn.

Sim only vergelijken

Sim only-abonnementen verschillen flink qua databundel en de bijbehorende kosten. Bij ons kun je daarom makkelijk sim only vergelijken, zodat je een mobiel-abonnement met sim only vindt dat bij je past. Sim only-abonnementen vergelijken begint bij het invullen van je voorkeuren. Denk eerst na over hoeveel internet jij maandelijks verbruikt en hoe vaak en hoelang jij gemiddeld belt. Vul dan in hoeveel MB’s en belminuten jij maandelijks wenst te kunnen gebruiken. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om te kiezen voor de lengte van je contractduur (1 maand, 1 jaar of 2 jaar), het netwerktype (4G of 3G), je internetsnelheid, een voorkeur voor een mobiele provider en je maximale maandlasten. Zodra jij alles hebt ingevuld, zorgt de vergelijker voor een overzicht van sim only-abonnementen die passen bij jouw voorkeuren. Je kunt zo makkelijk verschillende sim only-abonnementen vergelijken. Heb je een goede sim only-aanbieding gevonden? Klik dan op ‘Bekijken’. Je kunt het sim only-abonnement dan meteen afsluiten op de pagina van de aanbieder.

Sim only-abonnement

Een sim only-abonnement is vaak goedkoper dan een mobiel-abonnement met telefoon of een prepaid simkaart. Zeker als jouw telefoon nog prima werkt is het voordelig om te kiezen voor een sim only-abonnement. Het enige wat je moet doen is zelf een abonnement samenstellen. Kies je voor sim only? Houd dan rekening met de volgende zaken.

Simlockvrij

Als je kiest voor sim only, heb je een losse telefoon nodig die simlockvrij is. Simlockvrij betekent dat je de telefoon kunt gebruiken met een simkaart van iedere mobiele provider. Koop jij een losse telefoon in de winkel? Dan kun je ervan uitgaan dat deze simlockvrij is. Je kunt dan gewoon een sim only-abonnement afsluiten. Heb jij een telefoon gekregen bij een abonnement? Dan is de telefoon het eerste jaar waarschijnlijk niet simlockvrij. Je kunt dit tegen kosten wel regelen met jouw huidige provider.

Abonnement sim only: nummerbehoud

Ook als je kiest voor sim only bij een andere provider kun je nog steeds je huidige nummer behouden. Schrik niet: je kunt nummerbehoud nog niet aangeven in onze vergelijker. Zodra jij sim only-abonnementen hebt vergeleken en het juiste abonnement hebt uitgekozen, word je doorverwezen naar de website van de provider. Daar kun je aangeven dat jij je nummer wilt behouden.

Goedkoopste sim only

Wat maakt sim only goedkoop? Je hebt geen maandelijkse kosten voor een toestel en je betaalt alleen voor het aantal MB’s, sms’jes en belminuten dat je nodig hebt. Het goedkoopste sim only-abonnement is daarom voor iedereen anders. Wat voor jou de goedkoopste sim only is, ligt aan jouw voorkeuren. Omdat je het sim only-abonnement en de daarbijbehorende bundels zelf samenstelt, kun je het zo goedkoop maken als je zelf wilt. Hoe minder MB’s en belminuten jij nodig hebt per maand, hoe goedkoper je sim only-abonnement wordt. En gebruik jij geen mobiel internet? Kies dan bijvoorbeeld voor sim only met alleen belminuten en/of sms’jes. Je sim only-abonnement is dan nog goedkoper. Daarnaast is het goed om te weten dat een 2-jarig sim only-abonnement goedkoper is dan een 1-jarig abonnement en een maandelijks opzegbare sim only. Weet je nog niet zeker wat je per maand verbruikt aan MB’s en belminuten? Kies dan in eerste instantie voor een lagere en goedkopere bundel. Je kunt deze dan upgraden als je meer verbruikt dan je dacht. Dat is vaak mogelijk, in tegenstelling tot het verminderen van het aantal MB’s en de belminuten in jouw abonnement. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

Sim only-aanbieding

Omdat veel providers willen dat je een sim only-abonnement bij hen afsluit, hebben zij vaak een mooie sim only-aanbieding. Zo krijg je soms extra MB’s of belminuten voor dezelfde prijs. In de vergelijker kun je in een oogopslag zien welke sim only-aanbieding voor jouw voorkeuren en verbruik de beste deal is.

Beste sim only

Het beste sim only-abonnement is voor iedereen anders. Bel jij bijvoorbeeld elke dag en maak je geen gebruik van internet? Dan is het zonde om sim only af te sluiten met een bundel met onbeperkt internet. Je betaalt dan voor data die je niet gebruikt, en dat is natuurlijk zonde.

Beste sim only-provider

Ook de beste sim only-provider bestaat niet: elke mobiele provider heeft een service en aanbieding waardoor deze voor iemand de beste sim only-provider kan zijn. De ene sim only-provider heeft bijvoorbeeld lagere aansluitkosten dan de ander. En de andere sim only-provider heeft weer sneller internet voor een lagere prijs. Om erachter te komen wat voor jou de beste sim only-provider is, kun je het beste sim only vergelijken.

Telefoon-abonnement sim only

Als je kiest voor een telefoon-abonnement sim only, dan kun je zelf kiezen hoe je dit abonnement wilt samenstellen. Houd in je achterhoofd hoeveel internet jij gemiddeld gebruikt, of je nog sms'jes verstuurt en hoelang jij ongeveer belt per maand. Als je je bundel gaat samenstellen kun je kiezen uit bijvoorbeeld: sim only onbeperkt, sim only onbeperkt bellen en internet, sim only zonder internet, sim only alleen bellen en sim only internet. Alle combinaties zijn mogelijk. Ga sim only vergelijken om zo het voordeligste abonnement te vinden.

Sim only vergelijken 4G

Net zoals bij een normaal abonnement voor je telefoon is het ook bij sim only mogelijk om voor een 4G-netwerk te kiezen. Als je bij ons sim only vergelijkt, kun je daarom een keuze maken tussen een 3G-netwerk en een 4G-netwerk. Een sim only 4G is meestal iets prijziger dan een sim only met 3G. Maar dan heb je ook iets: je kunt nog sneller internetten op je mobiele telefoon. In sommige gevallen kun je niet meer voor 3G kiezen. Alle mobiele providers bieden een 4G-netwerk aan. De sim only-abonnementen die zij aanbieden vind je terug in de vergelijker. Kijk ook altijd of jouw telefoon geschikt is voor sim only met 4G. Want is dat niet het geval, dan kun je hier niet zo goed niet extra voor betalen. Dat is zonde.

 

Waarom Pricewise?

Persoonlijk advies
In slechts een paar klikken vergelijk je eenvoudig onze deals en krijg je een advies op maat.
Duidelijk overzicht
Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jóu past. Geen top 3, maar een uitgebreid en duidelijk overzicht.
Scherpe deals
Dagelijks onderhandelen we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart. Zo regelen we vaak kortingen voor je die je niet via de aanbieder zelf krijgt.
Gratis overstapcoach
Zie je op tegen overstappen? Nergens voor nodig. Wij zien erop toe dat je huidige contract wordt opgezegd. Onze Overstapcoaches kunnen je helpen bij elke stap. Helemaal gratis!
14 dagen bedenktijd
Binnen twee weken krijg je een bevestiging van je nieuwe leverancier. Hierna heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kun je de overstap kosteloos bij de leverancier annuleren.