Sim only maandelijks opzegbaar 

Wil jij een sim only-abonnement afsluiten, maar nergens aan vastzitten? Kies dan voor sim only maandelijks opzegbaar. Je kunt het mobiel-abonnement, net als elk ander sim only-abonnement, volledig laten aansluiten op jouw verbruik en voorkeuren

Maandelijks opzegbaar sim only

Waarom een maandelijks opzegbaar sim only-abonnement? Een maandelijks opzegbaar sim only-abonnement biedt een één groot voordeel: je zit nergens aan vast. Omdat je geen abonnement afsluit voor 12 of 24 maanden, kun je altijd overstappen naar een goedkoper abonnement en/of een andere bundel met minder data. Je kunt de eerstvolgende maand gewoon een nieuw sim only-abonnement afsluiten en je huidige abonnement opzeggen. Een maandelijks opzegbaar sim only-abonnement is ook erg geschikt als je bijvoorbeeld nu al weet dat je je voor een paar maanden naar het buitenland gaat.

Sim only per maand opzegbaar kosten

Als je kiest voor een sim only die maandelijks opzegbaar is, dan betaal je door de korte contractduur vaak iets extra’s. Als je een abonnement afsluit voor een langere tijd, zoals 12 of 24 maanden, geven providers je vaak een paar euro korting. Toch is een maandelijks opzegbaar abonnement in sommige gevallen goedkoper. Je kunt namelijk gebruikmaken van scherpe aanbiedingen doordat je op maandelijks kunt overstappen. Ook kun je  zo overstappen naar een goedkoper abonnement met minder data als je merkt dat je niet alle data uit je abonnement gebruikt. Daarnaast kun je voorkomen dat je abonnement te lang loopt, als je bijvoorbeeld al weet dat je je abonnement maar een aantal maanden nodig hebt. 

Sim only maandelijks opzegbaar geen aansluitkosten

Sommige mobiele providers rekenen aansluitkosten als je een abonnement wilt afsluiten. Je betaalt dan eenmalig kosten voor het activeren van je simkaart en de aansluiting op het mobiele netwerk van je provider. Deze eenmalige kosten liggen niet hoger dan € 20,-, maar kunnen relatief hoog zijn als je van plan bent om je sim only een maand later op te zeggen. Gelukkig zijn er ook mobiele providers die géén aansluitkosten rekenen als je een abonnement afsluit. Dat is voordelig als je een abonnement voor een kortere periode afsluit.

Goedkope sim only maandelijks opzegbaar

Wil je een goedkope sim only die maandelijks opzegbaar is? Kies dan voor een provider die geen aansluitkosten rekent. Niet elke mobiele provider rekent aansluitkosten als je een maandelijks opzegbaar sim only-abonnement afsluit. Ook zo’n abonnement vind je in onze vergelijker. Daarnaast verschilt het per persoon wat voor jou het goedkoopste sim only-abonnement is dat maandelijks opzegbaar is. Wil jij een maandelijks opzegbaar abonnement met onbeperkt internet en onbeperkt bellen? Dan zal je abonnement duurder uitvallen dan wanneer je kiest voor een maandelijks opzegbaar abonnement met  300 MB mobiel internet. Laat je abonnement daarom aansluiten op je behoeften, zo ben je het voordeligst uit.

Sim only abonnement maandelijks opzegbaar vergelijken

In onze vergelijker kun je makkelijk sim only-abonnementen vergelijken die je maandelijks kunt opzeggen. Vink in de vergelijker bij ‘contractduur’ de periode van ‘1 maand’ aan. Vergelijk je op deze pagina? Dan staat het vinkje al goed. Geef ook je overige voorkeuren door. Zo kun je kiezen hoeveel MB internet jij wilt, hoeveel belminuten je nodig hebt en wat je wilt dat je internetsnelheid wordt. Daarnaast kun je nog kiezen voor een specifieke provider en een maximale maandprijs. Als je alles precies naar jouw wensen hebt ingevuld, verschijnen de abonnementen die je maandelijks kunt opzeggen én het beste bij jou passen. Je kunt deze dan makkelijk vergelijken. Het voordeligste abonnement staat bovenaan in de vergelijker. 

 

Waarom Pricewise?

Persoonlijk advies
In slechts een paar klikken vergelijk je eenvoudig onze deals en krijg je een advies op maat.
Duidelijk overzicht
Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jóu past. Geen top 3, maar een uitgebreid en duidelijk overzicht.
Scherpe deals
Dagelijks onderhandelen we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart. Zo regelen we vaak kortingen voor je die je niet via de aanbieder zelf krijgt.
Gratis overstapcoach
Zie je op tegen overstappen? Nergens voor nodig. Wij zien erop toe dat je huidige contract wordt opgezegd. Onze Overstapcoaches kunnen je helpen bij elke stap. Helemaal gratis!
14 dagen wettelijke bedenktijd
Binnen twee weken krijg je een bevestiging van je nieuwe leverancier. Hierna heb je 14 dagen wettelijke bedenktijd. Binnen deze periode kun je de overstap kosteloos bij de leverancier annuleren.
Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.