Een schade doorgeven voor je verzekering

Je kunt op werkdagen schade melden via 088-66 99 012 (lokaal tarief). Om je schademelding zo snel mogelijk te regelen, moet je je polis of groene kaart (internationaal verzekeringsbewijs) bij de hand hebben.


Los van de telefonische schademelding moet je ons ook altijd een ingevuld en ondertekend schadeformulier sturen. Dit schadeformulier vind je bij je polisformulieren. Je kunt het schadeformulier downloaden. Of het schadeformulier digitaal invullen. Stuur het volledig ingevulde en ondertekende schadeformulier naar:

Pricewise Verzekeringen
t.a.v. Schadeafdeling
Postbus 3359
1001 AD Amsterdam

Je kunt de formulieren ook scannen en per mail toezenden aan verzekeringen@pricewise.nl. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging als wij het schadeformulier hebben ontvangen.

Let op: Als je een WA-verzekering of WA + beperkt casco-verzekering als autoverzekering hebt, ben je niet automatisch in het bezit van verhaalsrechtsbijstand. Voor het verhalen van de schade biedt Pricewise samen met 112schade.nl de mogelijkheid om dit kosteloos op de tegenpartij te verhalen. Deze verhaalservice kan worden ingezet voor zowel materiële- als letselschade waarvoor een derde aansprakelijk is en geen dekking bestaat. Wil je hier gebruik van maken neem dan contact op met onze verzekeringscoaches via 088-66 99 012.

Heb je geen verkeersrechtsbijstandverzekering en wil je geen gebruik maken van onze verhaalservice? In dat geval moet je de tegenpartij zelf aansprakelijk stellen voor schade en/of letsel. Download hier de voorbeeldbrief downloaden.

PricewiseBe wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.