Dienstenwijzer Pricewise

Op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht je voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te geven.


Verzekeringen en Financiële Diensten BV


Naam en adres

Pricewise Verzekeringen en Financiële Diensten
Joan Muyskenweg 37, 1114 AN
Amsterdam Postbus 3359, 1001AD Amsterdam
www.pricewise.nl

Verzekeringen
Telefoon 088-6699012
verzekeringen@pricewise.nl
KvK Amsterdam: 34279728

Consumptief krediet
Telefoon 088-6699075
lenen@pricewise.nl
Kvk Amsterdam: 61737747

Registratie AFM

Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12017061. Lees hier meer over het toezicht en regulering van de verzekeringsmarkt.

Aard van dienstverlening

Ons kantoor heeft de vergunning om te adviseren en te bemiddelen in:

  • Schadeverzekeringen
  • Levensverzekeringen
  • Spaarrekeningen
  • Persoonlijke lening
  • Doorlopend krediet

Voor advies kun je rechtstreeks contact met ons opnemen. 

Twijfel je over dekking, voorwaarden of iets anders, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die je ondervindt door de door jou gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering of lening.

Adviesvrij

Ons kantoor is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om je te adviseren te kiezen voor de financiële producten van bepaalde banken of verzekeraars.

Klachten

Als je niet tevreden bent over Pricewise, kun je een klacht indienen door het formulier op onze website in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je ontvangt uiterlijk binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie.

Als je niet tevreden bent over de manier waarop je klacht is opgelost of als je klacht nog steeds niet is opgelost, dan kun je voor schadeverzekeringen contact opnemen met:

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)
Postbus 93257
2509 AG Den Haag

Neem voor zorgverzekeringen contact op met Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ), Postbus 291, 3700 AG in Zeist. Je kunt ook bellen met 030-698 83 60 of een e-mail sturen naar info@skgz.nl.

Je kunt je klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/ odr/). Indien je niet tevreden bent met de afhandeling van jouw klacht over tv en internet dan kun je deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl).

Geen zeggenschap

Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Selectie van aanbieders

Pricewise streeft ernaar om een zo volledig mogelijke vergelijking aan te bieden. Wij hebben op dit moment niet met alle aanbieders een samenwerking. Aanbieders waar wij wel de tarieven van ontvangen maar geen directe samenwerking mee hebben, worden wel meegenomen in de vergelijking.

Wijze van beloning

Voor elk product dat wordt afgesloten, ontvangt Pricewise een doorlopende of eenmalige provisie van de aanbieder. De precieze hoogte van de vergoeding kan verschillen per product en per aanbieder.

Kredietbeschermers

Wij geven geen advies over levensverzekeringen. Wil je een strikt persoonlijk advies over overlijdensrisicoverzekeringen, zoek dan een adviseur of tussenpersoon bij jou in de buurt.

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.