Onbeperkt bellen

Voor een vast bedrag per maand kun je onbeperkt bellen op je telefoon. Als je abonnementen met onbeperkt bellen goed vergelijkt, hoeft dat niet duur te zijn. Wij vertellen je alles over onbeperkt bellen voor je sim only-abonnement.

Sim only onbeperkt bellen

Onbeperkt bellen, erg handig als jij per maand veel belt met je mobiele telefoon en daarom veel belminuten gebruikt. Als je voor onbeperkt bellen gaat, kun je de limiet van je abonnement niet overschrijden en betaal je niet te veel. Bij ons kun je je sim only-abonnement met onbeperkt bellen vergelijken en afsluiten. Natuurlijk kun je ook andere bundels toevoegen aan je pakket, zoals mobiel internet en sms’en. Door middel van de vergelijker kun je precies aangeven welke bundels jij graag wil gebruiken. Je ziet dan een aantal abonnementen die voldoen aan je eisen: de goedkoopste sim only met onbeperkt bellen staat bovenaan. Bel je niet veel? Pas de vergelijker dan aan naar geen, 50, 100, 150, 200 of 300 belminuten. Ook dan hebben we genoeg keuze voor je.

Let op: kies je voor sim only? Dan krijg je alleen een simkaart, je moet zelf voor een telefoon zorgen.Onbeperkt internet en bellen

Ga je ook voor unlimited data, dan kies je een pakket met onbeperkt bellen en internet. Je hebt dan naast oneindig veel belminuten ook een pakket met onbeperkt internet. Hierdoor kun je uren bellen, maar ook het hele web afstruinen. Beide tegelijk kan natuurlijk ook met een onbeperkt internet en bellen pakket. De keuze is aan jou, de mogelijkheden zijn oneindig! Met een unlimited abonnement kun je alle kanten op, of je nou 24/7 je favoriete Netflix-series wil kijken of urenlang met je beste vriend(in) aan de telefoon bent.

Onbeperkt mobiel bellen

Onbeperkt bellen met je mobiel is handig als jij normale belbundels verslindt. Als je meer belminuten gebruikt dan dat er in jouw belbundel zitten, dan gaat je dat wat euro’s kosten. Belminuten buiten je bundel zijn vaak duurder dan de belminuten binnen je bundel. Een abonnement met onbeperkt bellen kost je misschien iets meer per maand, maar uiteindelijk zal je goedkoper uit zijn: er is namelijk geen limiet gesteld aan het aantal minuten dat je belt, en dus zul je ook niet te maken krijgen met extra belkosten, uitzonderingen daargelaten (zoals een 0900-nummer waar extra kosten aan verbonden zijn).

Mobiel abonnement onbeperkt bellen

Sommigen willen liever geen sim only-abonnement, maar gaan voor een mobiel-abonnement waarbij een telefoon is inbegrepen. Ook dan kun je makkelijk kiezen voor een bundel met onbeperkt bellen. Vul in de vergelijker voor mobiel-abonnementen in dat je een bundel wil met onbeperkt bellen en er worden abonnementen getoond die hieraan voldoen. Je kunt natuurlijk ook aangeven dat je een voorkeur hebt voor een bepaald merk of een provider. Vergelijk de telefoons met bijbehorende databundels en kies het pakket dat bij je past.

Abonnement onbeperkt bellen

Wanneer is een abonnement met onbeperkt bellen nu echt voordelig? Een onbeperkt-bellen-abonnement is voordelig wanneer je veel belt, bijvoorbeeld omdat je werk doet waarvoor dit nodig is. Ook kan een onbeperkt-bellen-abonnement goed van pas komen wanneer je familie of vrienden hebt die ver weg wonen, waar je met regelmaat naar belt om bij te praten. Door een abonnement met onbeperkt bellen hoef je je nooit druk te maken over een limiet en kun je op je gemak urenlang telefoneren.

Sim only onbeperkt bellen en internet

Sim only met onbeperkt internet en bellen kan goed van pas komen wanneer je wel in het bezit bent van een telefoon, maar een (ander) abonnement wil. Sim only is goedkoper dan een abonnement met nieuwe telefoon erbij. Werkt je telefoon nog naar behoren? Dan is een sim only de ideale oplossing. Door sim only met onbeperkt bellen en internet af te sluiten, heb je eindeloos veel mogelijkheden en hoef je niks te missen.

Onbeperkt bellen en sms’en

Gebruik je geen internet op je telefoon? Dan is onbeperkt bellen en sms’en ideaal. Met onbeperkt bellen en sms’en heb je voldoende mogelijkheden om anderen te bereiken. Mocht je dan toch nog internet nodig hebben, kun je altijd nog op zoek gaan naar een wifipunt.

Goedkoop onbeperkt bellen

Voorheen was het erg duur om te bellen, laat staan onbeperkt bellen. Tegenwoordig kun je goedkoop onbeperkt bellen, mede doordat er veel concurrentie op de telecommunicatiemarkt is. Door te vergelijken, weet je wat voor jou de beste optie is als het gaat om goedkoop onbeperkt bellen. Ook kun je de goedkoopste sim only onbeperkt bellen vinden door te filteren op basis van je wensen.

Onbeperkt bellen Europa

Een bundel met onbeperkt bellen geldt ook in het Europa. Sinds een aantal jaar kun je in vrijwel heel Europa gebruikmaken van een onbeperkt bellen bundel. Ideaal wanneer je op reis gaat en contact wil houden met het thuisfront of natuurlijk wanneer je op zakenreis bent en contact moet houden met je collega’s. Doordat je een onbeperkt bellen abonnement hebt, hoef je nooit bang te zijn dat je over je limiet heen zit, die is er namelijk niet!

Onbeperkt bellen buitenland

Ga je buiten Europa? Dan geldt het onbeperkt bellen uit je bundel niet. Voor onbeperkt bellen in het buitenland heb je een aparte bundel nodig. Wanneer je in het buitenland bent en gebruikmaakt van diensten buiten je pakket, kunnen de kosten vaak hoog oplopen. Om dit te voorkomen, bieden veel providers een aparte bundel voor het buitenland aan. Hierdoor ga je goed voorbereid op reis.

 

Waarom Pricewise?

Persoonlijk advies
In slechts een paar klikken vergelijk je eenvoudig onze deals en krijg je een advies op maat.
Duidelijk overzicht
Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jóu past. Geen top 3, maar een uitgebreid en duidelijk overzicht.
Scherpe deals
Dagelijks onderhandelen we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart. Zo regelen we vaak kortingen voor je die je niet via de aanbieder zelf krijgt.
Gratis overstapcoach
Zie je op tegen overstappen? Nergens voor nodig. Wij zien erop toe dat je huidige contract wordt opgezegd. Onze Overstapcoaches kunnen je helpen bij elke stap. Helemaal gratis!
14 dagen wettelijke bedenktijd
Binnen twee weken krijg je een bevestiging van je nieuwe leverancier. Hierna heb je 14 dagen wettelijke bedenktijd. Binnen deze periode kun je de overstap kosteloos bij de leverancier annuleren.
Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.