Goedkoopste energieleverancier?

Check onze beste deals
Website van het jaar 2020
Check je voordeel

458.455

mensen vergeleken afgelopen maand

Tot wel € 205

besparen per jaar

*****

wij geven om je privacy

De beste energiedeal

Wij vinden dat iedereen de
goedkoopste energie verdient

Als een van de grootste energievergelijkers van Nederland kunnen we exclusieve kortingen regelen. Deze goedkope energie-deals krijg je vaak niet bij de energieleverancier zelf. Dit komt doordat wij onderhandelen met energieleveranciers. Hoe vind je de goedkoopste energieleverancier die je via ons kunt afsluiten? Vul je gegevens in en vergelijk een groot aantal energieleveranciers op prijs en kwaliteit. De goedkoopste energieleverancier die je via ons kunt aanvragen, komt altijd bovenaan te staan. Via ons is goedkope energie zo geregeld. We zijn natuurlijk niet voor niets Website van het Jaar.

Thuiswinkel Waarborg

Door te vergelijken word je wijzer

ENGIEDELTAEnecoEnergiedirect.nlEssentGreenchoiceMain EnergieVattenfallNLEOxxioUnitedConsumersDGB EnergieAnode EnergieQwintWoonenergieInnova EnergieBudget EnergieNieuweStroomHuismerkPure EnergieHVCQurrentHezelaer EnergyFENORLeon ZeewoldeVandebronVanHelderOM | Nieuwe EnergieDVEP EnergieVanOnsVrijopnaamNeoSmartPowerpeersEnergyZeroEasy EnergyClean EnergyWelkom EnergieBasic - powered by VattenfallCoolblue EnergieGreenNL

Klanten over Pricewise

10 Pricewise gaf mij in vergelijking met de andere vergelijkingssites of de sites van de providers zelf, het beste overzicht en de beste prijs! Zou het zeker aanbevelen!
Aanbevelen 
Duidelijkheid 
Tevredenheid 
Vriendelijkheid 
Anoniem 11-06-2021
10 Ik vraag alles al een aantal jaren aan via pricewise en vind het superoverzichtelijk en ik heb altijd de beste prijs als ik dit vergelijk met andere sites. Super site dit en ga vooral zo door.
Aanbevelen 
Duidelijkheid 
Tevredenheid 
Vriendelijkheid 
Rob 11-06-2021
9 Overzichtelijk en goede cashback deals!
Aanbevelen 
Duidelijkheid 
Tevredenheid 
Vriendelijkheid 
Johan 11-06-2021
9 the process is very clear and I feel that the price comparison is accurate, since I double-checked that with the companies themselves
Aanbevelen 
Duidelijkheid 
Tevredenheid 
Vriendelijkheid 
Anoniem 11-06-2021

Vergelijk & bespaar!

Naar de vergelijker
PricewiseBe wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.