Oxxio

Oxxio is een energieleverancier die groene stroom en gas levert aan de particuliere markt. Wil je weten of Oxxio bij je past? Hieronder vind je meer informatie over de energieleverancier Oxxio.


Oxxio vergelijkenOxxio met andere leveranciers vergelijken?

Lage prijs en slimme app

Oxxio richt zich op het bieden van een lage prijs voor stroom en gas. De leverancier probeert klanten grip te geven op hun energieverbruik met de Oxxio App. Handige tools in deze app stimuleren de klant om zuinig om te gaan met energie. Door slim in te kopen, kan Oxxio haar klanten een lage energieprijs bieden. 

Energiegedragscode

Oxxio hecht veel waarde aan eerlijke concurrentie en betrouwbare voorlichting aan consumenten en heeft de Gedragscode Consument en Energieleveranciers ondertekend. Deze gedragscode is opgesteld door EnergieNed en de Energiekamer. Deze gedragscode heeft als doel het vertrouwen van de consument in de vrije energiemarkt te vergroten.


Postgegevens
Oxxio Nederland bv
Postbus 100
3000 AC Rotterdam

Vergelijk Oxxio met andere energieleveranciers

Bij Pricewise vergelijk je Oxxio met andere energieleveranciers. Energieleverancier willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker van Pricewise. Ze geven daarom regelmatig extra kortingen op hun contracten. En dat kan jou weer veel geld besparen.

Meer over Oxxio


Start meteen met energie vergelijken!

PricewiseBe wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.