Zorgverzekering vergelijken?

Check de beste deals

Vind de zorgverzekering die het beste bij je past

 

Goed om te weten: maak een aparte vergelijking als jullie zorgwensen ver uit elkaar liggen.


Goed om te weten: kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. Ze hebben recht op de dekking van de meest uitgebreid verzekerde ouder.

tot 
10%
korting

135.338

mensen vergeleken afgelopen seizoen

10%

tot 10% korting op je aanvraag

*****

Website van het Jaar

Wij vinden dat iedereen
de beste zorgverzekering verdient

Dat vinden we niet alleen. De beste zorgverzekering in 2018 regelen we ook graag voor je. Bij ons zie je per zorgverzekeraar precies hoeveel keuzevrijheid je hebt. Wat wel en niet wordt vergoed. En waar je de beste prijs krijgt. Afsluiten of overstappen kan direct en probleemloos. Heb je vragen of wil je even overleggen? Dat kan met een van onze zorgexperts. Tja, Website van het Jaar word je niet zomaar. Twee jaar achter elkaar.

Wij vergelijken zorgverzekeringen eerlijk en objectief

Bij Pricewise willen we dat je eerlijk en objectief vergelijkt. Dat doen we door jouw belang ook echt voorop te laten staan. Bijvoorbeeld door ook verzekeraars te laten zien die niet met ons samenwerken. En door open te zijn over wat we per verzekering verdienen. Bovendien zijn we geheel zelfstandig. Geen verzekeraar die ons vertelt hoe wij ons werk moeten doen.

Wij geven je een zeer volledig overzicht van de markt

Pricewisenieuws

  • Aantal overstappers zorgverzekering via vergelijkingssite groeit
    Het aantal overstappers van zorgverzekeringen stijgt flink ten opzichte van vorig jaar bij onafhankelijke vergelijkingssite Pricewise, namelijk met 45%. Of het nationale aantal overstappers ook zo fors is toegenomen, durft de vergelijkingssite niet te zeggen. De meest gekozen verzekeringen zijn die van Anderzorg en Univé. Van alle overstappers kiest een derde voor enkel een basisverzekering […]
  • Betaal jij een dubbele zorgpremie in januari?
    Een dubbele afschrijving van je zorgpremie. Hoe kan dat nou? Schrik niet. De oude en nieuwe zorgverzekeraar hebben waarschijnlijk geld afgeschreven. Vervelend, hoor. Waarom gebeurt dit en wat doe je eraan? Nooit dubbel verzekerd Het grootste deel van de Nederlandse overstappers maakt op het laatste moment de keuze om naar een andere zorgverzekeraar te gaan. Het liefst […]
  • 86% verzekerden sluit aanvullende verzekering opnieuw af voor 2018
    Ruim 80% van de Nederlanders heeft op dit moment een aanvullende zorgverzekering. Van de mensen die dit jaar een aanvullende verzekering hebben, sluit ruim 86% deze opnieuw af voor 2018. Bijna 30% van de mensen die zich dit jaar niet aanvullend verzekerd heeft, gaat volgend jaar wél een aanvullende verzekering afsluiten. Aanvullende verzekeringen voor tandartskosten […]
Lees meer op ons blog

Waarom Pricewise?

Onafhankelijk vergelijken
Wij zijn geheel zelfstandig. Geen verzekeraar die ons vertelt hoe wij ons werk moeten doen. Daardoor kunnen we jouw belang ook echt voorop laten staan.
Zeer volledig aanbod
Bij ons krijg je een zéér compleet overzicht. We werken met zo veel mogelijk verzekeraars samen en streven ernaar je een volledige vergelijking te tonen.
De laagste prijs
We regelen exclusieve kortingen voor je, waarmee je serieus bespaart. Ben je overgestapt en vind je ergens anders een aanbieding van dezelfde verzekeraar, voor een nog lagere prijs? Dan betalen wij je het verschil terug.
Gratis overstapcoach
Zie je op tegen overstappen? Nergens voor nodig. Onze Overstapcoaches kunnen je helpen bij elke stap. Samen vinden we de beste deal voor jou. Helemaal gratis!
14 dagen bedenktijd
Is je nieuwe verzekering een feit? Daarna heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kun je de overstap kosteloos bij de verzekeraar annuleren.
Lees meer over ons