Zorgverzekering vergelijken?

Check de beste deals

Vind de zorgverzekering die het beste bij je past

 

Goed om te weten: maak een aparte vergelijking als jullie zorgwensen ver uit elkaar liggen.


Goed om te weten: kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. Ze hebben recht op de dekking van de meest uitgebreid verzekerde ouder.

tot 
10%
korting

135.338

mensen vergeleken afgelopen seizoen

10%

tot 10% korting op je aanvraag

*****

Website van het Jaar

Wij vinden dat iedereen
de beste zorgverzekering verdient

Dat vinden we niet alleen. De beste zorgverzekering in 2017 regelen we ook graag voor je. Bij ons zie je per zorgverzekeraar precies hoeveel keuzevrijheid je hebt. Wat wel en niet wordt vergoed. En waar je de beste prijs krijgt. Afsluiten of overstappen kan direct en probleemloos. Heb je vragen of wil je even overleggen? Dat kan met een van onze zorgexperts. Tja, Website van het Jaar word je niet zomaar. Twee jaar achter elkaar.

Wij vergelijken zorgverzekeringen eerlijk en objectief

Bij Pricewise willen we dat je eerlijk vergelijkt. We zijn transparant over onze werkwijze. We vergelijken zorgverzekeringen objectief. Daarom hebben we het Keurmerk Objectief Vergelijken. Hierin zijn regels voor betrouwbare vergelijkingsresultaten vastgelegd. Wel zo fijn, hè?

Wij geven je een zeer volledig overzicht van de markt

Pricewisenieuws

  • Nederlanders zeer trouw aan zorgpolis van de baas
    Meer dan de helft van de collectieve zorgverzekerden gaat ook dit jaar niet vergelijken Meer dan de helft van de verzekerden die zich heeft aangesloten bij een collectieve zorgverzekering, vaak via de werkgever, maakt daar al langer dan tien jaar gebruik van. Zij zitten al sinds de invoering van het nieuwe zorgstelsel bij hun huidige […]
  • Zorgpremie-alert: zo blijf je altijd op de hoogte van de zorgpremies
    Vanaf 12 november kun je overstappen naar een andere zorgverzekering. Wil je op de hoogte gehouden worden van de afspraken tussen zorgverzekeraars en ziekenhuizen, de scherpste premies én de dekking die bij jou past? Schrijf je dan in voor de zorgpremie-alert. Daarmee ontvang je van ons een seintje zodra in november alle premies en dekkingen bekend […]
  • Verlaging zorgpremie én eigen risico door DSW
    Zoals elk jaar is zorgverzekeraar DSW de eerste verzekeraar die de premies bekend maakt. Ondanks de berichten op Prinsjesdag over een premiestijging, gaat de premie bij DSW naar beneden. En dat is niet het enige. Lagere premie dan verwacht Op Prinsjesdag werd een minimale stijging van de premie van € 72,- op jaarbasis voorspeld. DSW […]
Lees meer op ons blog

Waarom Pricewise?

Onafhankelijk vergelijken
Wij zijn geheel zelfstandig. Geen verzekeraar die ons vertelt hoe wij ons werk moeten doen. Daardoor kunnen we jouw belang ook echt voorop laten staan.
Zeer volledig aanbod
Bij ons krijg je een zéér compleet overzicht. We werken met zo veel mogelijk verzekeraars samen en streven ernaar je een volledige vergelijking te tonen.
De laagste prijs
We regelen exclusieve kortingen voor je, waarmee je serieus bespaart. Ben je overgestapt en vind je ergens anders een aanbieding van dezelfde verzekeraar, voor een nog lagere prijs? Dan betalen wij je het verschil terug.
Gratis overstapcoach
Zie je op tegen overstappen? Nergens voor nodig. Onze Overstapcoaches kunnen je helpen bij elke stap. Samen vinden we de beste deal voor jou. Helemaal gratis!
14 dagen bedenktijd
Is je nieuwe verzekering een feit? Daarna heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kun je de overstap kosteloos bij de verzekeraar annuleren.
Lees meer over ons
  

Klanten over Pricewise