Ziektekostenverzekering 2018 via Pricewise

Bijna iedereen in Nederland is verplicht een ziektekostenverzekering af te sluiten. De premies en aanvullende dekkingen verschillen per verzekeraar. Door je ziektekostenverzekering te vergelijken kun je een hoop geld besparen. Pricewise helpt jou bij het vinden van de best passende ziektekostenverzekering.Ziektekostenverzekering via Pricewise


Zorgverzekering vergelijken

Premie ziektekostenverzekering 2018

Ieder jaar worden rond half november de nieuwe premies voor de ziektekostenverzekeringen bekend gemaakt. In het zorgpremie overzicht zie je welke zorgverzekeraars hun premies al bekend gemaakt hebben én wat het verschil is met 2017.

Vergoedingen ziektekostenverzekering

Zorg uit de basisverzekering is voor iedereen hetzelfde en verplicht. Je kunt zelf kiezen wat voor aanvullende verzekering je afsluit. Het is belangrijk dat je een ziektekostenverzekering kiest die goed bij jouw behoeftes past. In de vergelijker kun je jouw aanvullende wensen aangeven. Zo weet je zeker dat je de best passende ziektekostenverzekering kiest.

Eigen risico ziektekostenverzekering

Het eigen risico is het bedrag dat je eerst zelf moet betalen voordat de zorgverzekeraar zorg uit de basisverzekering vergoedt. Als het eigen risico op is, wordt alle zorg uit de basisverzekering vergoed. In 2018 is het eigen risico € 385,-. Je kunt ervoor kiezen dit vrijwillig te verhogen. Je maandelijkse premie voor de ziektekostenverzekering wordt dan lager.

Waarom ziektekostenverzekering vergelijken?

Als je via Pricewise ziektekostenverzekeringen vergelijkt, kun je makkelijk je wensen aangeven. Wij doen de rest voor jou. We vergelijken bijna 50 verzekeraars. Zo weet je zeker dat je de best passende ziektekostenverzekering vindt.

Overstappen ziektekostenverzekering

Je hebt tot en met 31 december om een nieuwe ziektekostenverzekering af te sluiten. Als je vóór 1 januari via Pricewise overstapt, wordt je oude ziektekostenverzekering opgezegd. Wel zo makkelijk. Zeg je zelf uiterlijk 31 december je ziektekosten verzekering op? Dan heb je tot en met 31 januari om een nieuwe af te sluiten. Deze gaat dan met terugwerkende kracht vanaf 1 januari in.

Meer weten?

Als je er niet uitkomt, helpen we je graag. Je kunt ons elke werkdag bereiken op 088-66 99 012 (lokaal tarief). Je kunt ook de veelgestelde vragen bekijken.