Internet, bellen en tv in één

Eén abonnement voor je internet, telefoon en digitale tv. Dat levert je gemak én besparing op. Wij zetten alle pakketten en aanbieders voor je op een rij. Zodat je zelf simpel kunt kiezen welk alles-in-1-pakket het beste bij je past.


Wat kan ik kiezen?

Internet, bellen en tv via één provider is wel zo handig. Welke provider voor jou het beste is, hangt af van je voorkeuren. We hebben het dan niet alleen over de prijs van je abonnement. Hoe wil je dat de benodigde signalen het liefst je huis binnenkomen? Hieronder hebben we een aantal mogelijkheden voor je op een rij gezet.

Techniek Kenmerken
ADSL Met ADSL verloopt internet, bellen en tv via de koperen telefoonlijn in je woning. ADSL is relatief goedkoop, maar niet altijd snel genoeg om ook tv mee te kijken. Doe voor je aanvraag altijd eerst een postcodecheck om de snelheid van de ADSL-verbinding te testen.
Kabel Anders dan ADSL verloopt internet, bellen en tv via de kabel voor iedereen snel genoeg. Als je wilt, kun je de snelheid zelfs nog flink opvoeren. Houd er wel rekening mee dat je keuze voor een kabelprovider beperkt is. Meestal is er zelfs maar één aanbieder op je adres.
Glasvezel Glasvezel is nog sneller dan ADSL en de kabel. Op steeds meer plaatsen in Nederland wordt deze techniek beschikbaar. Benieuwd of glasvezel al beschikbaar is op je adres? Doe dan eerst een postcodecheck.

Meer weten?

Wil je meer informatie over internet, bellen en tv. Of hulp nodig bij je aanvraag? Neem contact op met een van onze Overstapcoaches. Zij geven je advies voor jouw situatie. Voor, tijdens en na de overstap. Bel ons op 088-66 99 000 (lokaal tarief). Je kunt ook een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen.


Alles-in-1 vergelijken

Pricewise Be wise. Check your price.