Internet

Lees meer over internet om een zo goed mogelijke keuze te maken: welke aansluiting en snelheid past bij jou?


Internet

Bepaal wat je belangrijk vindt

Kies uit een lichte (vanaf 1 Mb), normale (vanaf 10Mb) of zware (vanaf 50Mb) internetverbinding. Wil je vooral snel surfen? Kies dan minimaal voor 20 Mb/s. Handig als je bijvoorbeeld muziek of video's streamt of grote bestanden down- of uploadt.

Lage prijs

Snelheid is voor jou niet het belangrijkste. Je wilt vooral lage maandlasten. Geef in de vergelijker aan dat je een voordelig abonnement wilt en wij zetten ze voor je op een rij. Check ook onze internetabonnementen met extra korting.

Alles in één

Bespaar jezelf tijd en energie en kies voor het gemak van één pakket voor je internet, tv en telefoon. Een bedrijf, een factuur, een aanspreekpunt. Kies in de vergelijker voor een overzicht van alles-in-één-pakketten.

In 3 stappen naar een nieuw abonnement

  1. Vul je postcode en huisnummer in. Daarmee kunnen we alle providers tonen die beschikbaar zijn op je adres.
  2. Vergelijk. Filter op prijs, snelheid of  alles-in-1-pakketten. Onder 'Meer informatie' vind je meer uitleg over de aanbieder, het abonnement en de kosten. Wil je draadloos internet? De meeste aanbieders geven je gratis een wireless modem in de aanbieding. Ook dat vind je terug onder 'Meer informatie'.
  3. Vul je gegevens in en vraag het abonnement aan. Wij sturen je aanvraag door naar de aanbieder. Je hoeft je oude abonnement niet op te zeggen. Dat doen wij voor je.

Meer weten?

Misschien heb je nog vragen. Over je aansluiting, de installatie of de overstap, bijvoorbeeld. Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij geven je advies dat past bij jouw situatie. Voor, tijdens en na de overstap. Bel ons op 088 - 66 99 000 (lokaal tarief). Je kunt ook een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen.
 


Internet vergelijken