Beloningsbeleid

Op grond van de Wet beloningsbeleid financiële ondernemingen (Wbfo) zijn wij verplicht om een beheerst beloningsbeleid te hanteren. Lees hieronder meer over het beloningsbeleid van Pricewise.

Pricewise is een financiële dienstverlener

Pricewise heeft prijsvergelijkers voor veel verschillende producten en diensten. Voor onze prijsvergelijkers voor verzekeringen en lenen (consumptief krediet) is Pricewise een financiële dienstverlener.

Beheerst beloningsbeleid

Als financiële dienstverlener ben je verplicht om een beheerst beloningsbeleid te hanteren. Pricewise voldoet daaraan. Ons beloningsbeleid is erop gericht om goede gekwalificeerde medewerkers aan te trekken en te behouden. Dit alles binnen een beheerste en integere bedrijfsvoering en gericht op de langere termijn. Dit betekent onder andere dat we waar mogelijk door de beloning zullen bevorderen dat onze medewerkers zich optimaal gemotiveerd voelen om zorgvuldig en met plezier hun werk doen. Ons beloningsbeleid maakt deel uit van ons personeelsbeleid en is in lijn met de geldende wet- en regelgeving.

Met ons beloningsbeleid zorgen wij er nog beter voor dat onze medewerkers zich nooit laten leiden door perverse prikkels en het belang van onze klanten altijd voorop staat.

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.