Let op! Geld lenen kost geld

Hoe kan ik een lening aanvragen?

Wij stellen je concrete vragen om de beste lening voor jou te vinden. Heb je lening gevonden die het beste bij jou past? Dan kun je deze aanvragen. Nadat je je gegevens ingevuld hebt, neemt een van onze leencoaches contact met je op. Hieronder vind je alle informatie over waar je op moet letten.


Lening aanvragen via Pricewise
Leningen vergelijken

Waar moet je op letten bij het vergelijken?

Geld lenen kost geld. Maar, door te vergelijken kun je zo voordelig mogelijk geld lenen. Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je een lening wilt afsluiten:

Welk bedrag wil je lenen?

Je kunt niet zomaar ieder bedrag lenen. Bedenk goed welk bedrag je nodig hebt en of dit haalbaar is voor jou. Je kunt kiezen voor een lening van minimaal € 5.000,- en maximaal € 75.000,-.

Word je geaccepteerd?

Een aanbieder kijkt naar verschillende factoren. In onze vergelijker vul je je persoonlijke gegevens in, zoals je leeftijd, woonsituatie en dienstverband. Op basis daarvan tonen wij de leningen waarvoor je in aanmerking komt. Na de aanvraag zal de aanbieder contact opnemen met jou voor aanvullende gegevens.

Welke lening past bij jou?

Afhankelijk van je behoefte voor een flexibele of vaste lening kies je een lening. Ook de rente verschilt. Je kunt kiezen uit een doorlopend krediet en een persoonlijke lening.

Wat is de rente?

De rente bepaalt hoe duur de lening voor je wordt. Kies je voor een doorlopend krediet? Dan heb je een variabele rente. Het is dan verstandig om jaarlijks je lening te vergelijken en te besparen! Met een persoonlijke lening heb je een vaste rente en is het ook mogelijk om je lening over te sluiten.

Meer weten?