Scooterverzekering - Kies de beste scooterverzekering

scooterverzekering vergelijken

Als je een scooter hebt, wil je snel de weg op. Sluit voor je dat doet nog wel even een verzekering af! Het is niet alleen veiliger, je bent ook wettelijk verplicht een Wettelijke Aansprakelijkheids (WA)-verzekering te hebben. Met Pricewise doe je dat simpel en snel. Vergelijk en vind de beste scooterverzekering tegen de beste prijs.

De scooterverzekeringen op een rij

Er zijn 3 soorten scooterverzekeringen:

WA

Als eigenaar van een scooter heb je in ieder geval een WA-verzekering nodig. Die is verplicht door de Nederlandse wet. Mocht er een ongeluk gebeuren, dan ben je met een WA-verzekering in ieder geval verzekerd voor de schade die je veroorzaakt bij de tegenpartij. Schade aan je eigen scooter wordt met een WA-verzekering niet vergoed.

WA + Beperkt Casco

Wil je ook schade aan je eigen scooter of diefstal van je scooter verzekeren? Breid je WA-verzekering dan uit. Met een beperkte cascoverzekering ben je verzekerd voor schade door brand, diefstal en storm en schade aan je ruit. De dekking is minder groot dan een volledige cascoverzekering, maar de premie is ook lager.

WA + volledig casco

De volledige cascoverzekering wordt ook wel de allriskverzekering genoemd. Hiermee krijg je bijna alle schade vergoed die je kunt krijgen. Naast alle situaties die een beperkte cascoverzekering dekt, ben je onder andere verzekerd voor schade uit vandalisme, slippen of van de weg of te water raken. Niet verzekerd wordt een eigen gebrek aan de auto en schade door slijtage.

Neem ook een kijkje bij onze veelgestelde vragen .

Beste scooterverzekering voor de laagste premie

Voor je scooterverzekering wil je natuurlijk de beste polisvoorwaarden tegen de laagste premie. Pricewise wil je een zo volledig mogelijk overzicht van alle scooterverzekeringen aanbieden.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste scooterverzekering? Bel ons dan op werkdagen van 9.00 tot 20.00 uur op 088 66 99 012 (lokaal tarief).

Snel en voordelig je scooter verzekeren? Scooterverzekeringen vergelijken