Kies je motorverzekering

Wil je gaan toeren met je Harley-Davidson of Ducati? Ga nooit zonder motorverzekering de weg op! Bij ons kun je motorverzekeringen vergelijken en meteen aanvragen. Binnen een paar minuten weet je of je verzekerd bent.


Motorverzekering vergelijkenMotorverzekering vergelijken
Motorverzekering vergelijken

Welke motorverzekering moet ik kiezen?

Voor je motorverzekering kun je een keuze maken uit verschillende soorten. Pricewise helpt je graag bij het kiezen van de juiste motorverzekering. Als eigenaar van een motor ben je verplicht om een WA-verzekering af te sluiten voor je motor. Met deze verzekering ben je verzekerd voor schade die jij toebrengt aan de tegenpartij. Schade aan je eigen motor is bij een WA-verzekering niet verzekerd.

Schade aan je eigen motor verzekeren?

Wil je ook verzekerd zijn voor schade aan je eigen motor? Kies dan voor een WA + beperkt caso of WA + casco verzekering. Naast de verplichte basisverzekering voor je motor, kun je er ook voor kiezen om je motorverzekering uit te breiden met aanvullende verzekeringen.

100% onafhankelijk vergelijken

Wij zijn 100% onafhankelijk. Het maakt ons dan ook niet uit of je kiest voor een verzekering bij verzekeraar A of B. Voor ieder afgesloten contract ontvangen we een kleine vergoeding. Op deze manier kunnen we je de vergelijker gratis aanbieden.

Meer weten?

Wil je hulp van een medewerker? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.


Motorverzekeringen vergelijken

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.