Internet-providers

Op zoek naar de beste en goedkoopste internet-provider voor internet, internet en tv, alles-in-1 of internet en bellen? Wij leggen je op deze pagina uit hoe je deze vindt, met welke providers wij samenwerken en hoe jij providers kunt vergelijken.Providers

Nederland zijn er veel providers en met een groot aantal van deze internet-providers werken wij samen. Door de samenwerking met deze providers kunnen wij jou voordelige deals aanbieden. De providers met wie een samenwerking hebben zie je hieronder in een overzicht. Al deze internet-providers hebben een betrouwbare reputatie. Wil je meer weten over onze internet-providers? Klik dan op de afbeelding of de link onder de afbeelding.

Internet-providers Nederland

KPN vergelijken

KPN


Internet-providers waarmee we bijv. niet samenwerken

Wat betekent een samenwerking?

Wanneer we samenwerken met een provider hebben we een samenwerkingsovereenkomst. Deze overeenkomst houdt het volgende in:

  • We zorgen ervoor dat alles juridisch met de provider is afgestemd. We pluizen de voorwaarden en contracten voor je uit. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan;
  • We regelen dagelijks zo scherp mogelijke deals waarmee jij bespaart;
  • We zorgen ervoor dat alle productdata op tijd en compleet door de provider worden aangeleverd. Zo zorgen we samen voor een correct aanbod op onze website;
  • We zorgen ervoor dat je het aangevraagde product ook echt krijgt. Zowel jij als wij ontvangen een bevestiging van jouw aanvraag;
  • We ondersteunen je voor, tijdens en ook na je overstap. Je kunt altijd bij ons terecht;
  • We zorgen samen met de provider voor een veilige verwerking van je aanvraag. We gaan uiteraard zeer zorgvuldig met je persoonsgegevens om;
  • We ontvangen een vergoeding van de provider voor deze diensten. Zo kun jij gratis gebruik maken van onze vergelijker.

Internet-aanbieders

Nederland heeft een hoop internet-aanbieders waar je uit kunt kiezen. Maar niet elke internet-aanbieder is beschikbaar op jouw adres. Of je het gewenste abonnement kunt kiezen, hangt af van de plek waar jij woont en het aanbod van de providers die daar leveren. Niet elke internet-aanbieder biedt bijvoorbeeld glasvezel aan. En misschien biedt een internet-aanbieder deze verbinding wel aan, maar is deze (nog) niet beschikbaar op jouw adres.

Beste internet-provider

Tegenwoordig is het steeds moeilijker om het juiste abonnement te kiezen. Niet omdat er een minder goed aanbod is, maar juist doordat de keuze in zenderpakketten, hoeveelheid Mb/s en internetverbindingen blijft groeien. Daarbij komt dat jouw behoefte ook kan veranderen. Misschien keek je eerst wel veel televisie en kijk je nu alleen nog maar naar Netflix. De beste internet-provider bestaat daarom niet; deze is namelijk voor iedereen anders. Wil jij snel internet? Dan is de beste provider voor jou een provider die glasvezel levert. Maar gebruik je weinig internet en vind je een lage prijs belangrijker? Dan is een andere verbinding waarschijnlijk beter voor jou. Door providers met elkaar te vergelijken en aan te geven wat jouw voorkeuren zijn, vind je de voor jou beste internet-provider.

Providers vergelijken

Alleen internet, internet en tv of toch liever een alles-in-1-pakket? De internet-providers bieden verschillende abonnementen aan. Het grootste verschil zit in het soort verbinding en daardoor de internetsnelheid. Internet-providers vergelijken helpt je om de beste provider voor jouw situatie te vinden. Wist je dat je per jaar gemiddeld zo’n € 200,- kunt besparen met internet vergelijken? Vergelijk, check onze beste deals en vind tussen deze deals de goedkoopste internet-provider voor jouw situatie.

Waarom providers vergelijken?

Waarom is het nu verstandig om providers te vergelijken? Misschien heb jij al een aantal jaar hetzelfde abonnement bij dezelfde provider. Het is dan mogelijk dat het abonnement helemaal niet meer aansluit bij jouw wensen en verbruik. Heb je bijvoorbeeld een pakket met alles-in-1, maar gebruik je alleen internet? Dan kun je beter gaan voor een pakket van een provider met alleen internet. Of gebruik je geen internet, en kijk je alleen tv en bel je af en toe met de vaste lijn? Dan kun je beter voor een pakket met bellen en tv, want de kosten voor je internet beslaan het grootste gedeelte van de telecomrekening. Door providers te vergelijken zie je in een oogopslag welk pakket het beste aansluit bij jouw wensen.


Internet, tv en bellen vergelijken

Goedkoopste provider

Bij ons kun je verschillende pakketten vergelijken, om zo tussen onze deals de goedkoopste provider te vinden. Of je gaat voor alleen internet of juist voor internet, tv en bellen, is helemaal afhankelijk van je verbruik. Door aan te geven wat jij wilt in je pakket en dan te vergelijken, vind je tussen onze deals makkelijk de goedkoopste internet-provider voor je situatie. Je kunt in onze vergelijker aangeven dat je de providers en bijbehorende pakketten wilt sorteren op ‘Laagste jaarprijs’ of ‘Laagste maandprijs’. Wij zetten alle providers voor jou op een rijtje. Ook regelen we exclusieve kortingen. Zo zie jij in één overzicht welke provider voor jou het goedkoopst is. Wel zo makkelijk.

Welke provider?

In Nederland zijn er een aantal internet-providers actief. Door over te stappen naar een andere provider kun je jaarlijks veel geld besparen. Maar welke provider moet jij kiezen? Wat voor jou de beste provider is, is afhankelijk van jouw wensen. En ook van welke provider levert op jouw adres. Wil je bijvoorbeeld een provider die altijd snel internet levert? Of gaat jouw voorkeur uit naar een goedkope provider? Denk hier goed over na voordat je zomaar een abonnement afsluit bij een provider. Je kunt je wensen ook aangeven in de vergelijker.

Meer weten over internet-providers?

Wat is voor jou de beste provider? Wil je extra zenders? Meer belminuten? Zie jij door de bomen het bos niet meer? Geen zorgen! Pricewise helpt je graag verder op weg. Voor vragen of meer informatie kun je altijd onze klantenservice bellen of mailen. Onze telecom-experts zitten iedere werkdag voor je klaar. Of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen over internet, tv en bellen.


Internet vergelijken

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.