Alles-in-1 vergelijken?

Nu met € 20,- extra korting
Website van het jaar 2020
Goed om te weten: wij regelen je overstap.
Nu tijdelijk
€20 extra korting

73.734

mensen vergeleken afgelopen maand

persoonlijk

deals op basis van je wensen

*****

wij geven om je privacy

Wij vinden dat iedereen de beste deal
voor alles-in-1 verdient

Dat vinden we niet alleen. Die regelen we ook graag voor je. We vergelijken zo veel mogelijk aanbieders bij het vinden van het juiste alles-in-1-pakket voor jou. Hierbij nemen we al je wensen en voorkeuren mee. Van specifieke zenders tot internetsnelheid. Overstappen of afsluiten kan direct en probleemloos. Tja, de titel 'Website van het Jaar' win je niet zomaar. Vier keer in zes jaar.

Stap over en profiteer van minimaal € 20,- extra korting

Sneller internet, een verhuizing of de langverwachte sportzomer in de allerbeste beeldkwaliteit. Wat je reden ook is voor een nieuw internet- en/of tv-pakket, bij Pricewise profiteer je van exclusieve deals en unieke aanbiedingen. Stap over naar een nieuwe provider en bespaar op je maandelijkse kosten. En tot 17 mei profiteer je van minimaal € 20,- extra korting op je pakketkosten.

Nu vergelijken

Door te vergelijken word je wijzer

De prijzen in onze vergelijker voor alles-in-1 zijn altijd actueel en worden vertoond op basis van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Wij geven geen top drie, maar een uitgebreid overzicht van al onze beschikbare deals op jouw adres. Het goedkoopste alles-in-1-pakket staat altijd bovenaan. Zo zie je bij ons overzichtelijk welk alles-in-1-pakket voor jou het voordeligst is.

Keuze gemaakt? Wij sturen je aanvraag door naar de provider van je keuze. Binnen een aantal werkdagen ontvang je een welkomstpakket. Hierna heb je 14 dagen wettelijke bedenktijd. In die periode kun je kosteloos afzien van je bestelling. Vervolgens stap je zo snel mogelijk over op internet, tv en bellen van je nieuwe provider.

Wil je meer informatie over het vergelijken van alles-in-1-pakketten? Zodat jij de beste persoonlijke keuze maakt? Onze klantenservice staat voor je klaar. Neem contact met ze op.

Word wakker!
Vergelijk & bespaar

Naar de vergelijker
Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.