Pricewise vindt dat iedereen de beste deal verdient

Pricewise vindt dat iedereen de beste deal verdient voor energie, verzekeringen, internet & tv en lenen. Daarom maken we je wakker en wijzer. Samen zetten we de markt op scherp.


En zo begon het...

Het idee voor een vergelijkingssite ontstond toen oprichters Hans de Kok en Niels Brölman elkaar ontmoetten in Zuid Afrika. Twee Nederlandse ondernemers met een missie: consumenten de mogelijkheid bieden om snel en eenvoudig hun energierekening en verzekeringen te vergelijken. En zo te profiteren van het beste product voor de beste prijs. Niet veel later was de oprichting van Pricewise in 2006 een feit. Wat begon als een innovatieve start-up groeide snel uit tot een autoriteit en internationale organisatie.
Alles wat wij doen, doen we voor de klant
Dat zeggen we niet alleen, dat dóen we ook. We geloven in eerlijk zijn. Dat zijn we tegen elkaar en dat zijn we ook naar de klant. We zijn transparant over ons verdienmodel. Leveranciers, verzekeraars en aanbieders met wie we commercieel samenwerken, hebben geen enkele zeggenschap. Bestuur en zeggenschap liggen sinds de oprichting van Pricewise volledig bij Hans en Niels. Pricewise voldoet aan alle 5 criteria van Consuwijzer waaraan je een goede vergelijkingssite herkent.
3 miljoen overstappers in Europa
Niet alleen Nederlandse klanten stappen via ons over. In tal van Europese landen besparen mensen op hun vaste lasten dankzij Pricewise. In Frankrijk, België, Spanje, Portugal, Polen, Oostenrijk, Italië, Slovenië en Groot-Brittannië organiseren we energiecollectieven. Met meer dan 3 miljoen overstappers sinds de oprichting is Pricewise een van de grootste Europese overstapservices.
Wakker en wijzer
Wij doen er dan ook alles aan om voor jou de beste deal te krijgen. Daarom maken we je wakker en wijzer. En zetten we samen de prijzen van leveranciers, verzekeraars en aanbieders onder druk. We halen de addertjes boven het gras. En we vergelijken in een paar klikken de hele markt op basis van jouw persoonlijke wensen. Zowel op prijs als kwaliteit.

En wil je overstappen? Dan regelen we alles voor je. En ook na de overstap helpen onze Overstapcoaches je graag bij elke vraag of klacht. Zo maken we je mondig en machtig. Want wie al jaren op hetzelfde modelcontract slaapt, betaalt honderden euro’s per jaar te veel. Doodzonde. Met dat geld kun je toch veel betere dingen doen?
Makkelijk en transparant
We krijgen een vergoeding van de energieleveranciers, verzekeraars en aanbieders per afgesloten contract. Voor deze vergoeding leveren we een groot aantal essentiële diensten. We ontwikkelen en verbeteren voortdurend onze software, zodat jij makkelijk en transparant de markt kunt vergelijken.

Onze productmanagers onderhandelen de scherpste tarieven voor je. Onze experts halen alle addertjes voor je boven het gras. En onze klantenservice helpt je met al je vragen tijdens het vergelijken, aanvragen en overstappen. Maar ook lang erna. Bovendien beïnvloeden onze vergoedingen op geen enkele wijze de resultaten van onze vergelijkingen. We trekken niemand voor. We tonen geen top 3, maar het volledige overzicht. Zelfs van leveranciers, verzekeraars en aanbieders waar we geen overeenkomst mee hebben.

Sinds februari 2016 is vergelijkingssite Hoyhoy onderdeel van Pricewise. Pricewise en Hoyhoy blijven zelfstandige merken. Lees hier meer

Meer weten?

Benieuwd naar onze mensen? Neem dan een kijkje achter de schermen.