Meer weten over ons?

De beste deal voor iedereen!

Pricewise vindt dat iedereen de beste deal verdient voor energie, verzekeringen, internet & tv en lenen. Dat vinden we niet alleen. Die regelen we ook graag voor je. We zijn met recht een van de grootste onafhankelijke vergelijkingssites van Nederland. Daarom kunnen we deals voor je regelen die je nergens anders krijgt. Zelfs niet bij de leverancier of aanbieder zelf. Vergelijk met 1 klik eenvoudig de markt, kijk hoeveel je kunt besparen en stap direct probleemloos over. Gemiddeld levert dat al snel honderden euro’s op. Tja, Website van het Jaar word je niet zomaar. Twee jaar achter elkaar.

Zo begon het....

Het idee voor een vergelijkingssite ontstond toen oprichters & directeuren Hans de Kok en Niels Brölman elkaar ontmoetten in Zuid Afrika. Twee Nederlandse ondernemers met een missie: consumenten de mogelijkheid bieden om snel en eenvoudig hun vaste lasten te vergelijken. En zo te profiteren van het beste product voor de beste prijs. Niet veel later was de oprichting van Pricewise in 2006 een feit. Wat begon als een innovatieve start-up groeide snel uit tot een autoriteit en internationale organisatie. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van!

Hans de Kok en Niels Brolman
Hans de Kok & Niels Brölman

Al meer dan 2,5 miljoen overstappers in Europa

Niet alleen Nederlandse klanten stappen via ons over. In tal van Europese landen besparen mensen op hun vaste lasten dankzij Pricewise. In Frankrijk, België, Spanje, Portugal, Polen, Oostenrijk, Italië, Slovenië en Groot-Brittannië organiseren we energiecollectieven. Met meer dan 2,5 miljoen overstappers sinds de oprichting is Pricewise veruit de grootste Europese overstapservice voor energie.

Bekijk onze internationale website

Bekend van

AD
BNR
FD
Kassa
NOS
NPO
NRC
Nu
RTL nieuws
Volkskrant

Alles voor de klant

Dat zeggen we niet alleen, dat dóen we ook. Met een gemiddelde waardering van een 9 ervaren onze klanten dat gelukkig ook zo. We geloven in transparantie en eerlijkheid. We voldoen aan alle 5 criteria van Consuwijzer. Hieraan herken je een goede vergelijkingssite. Ook over ons verdienmodel zijn we transparant. We zijn 100% onafhankelijk. En volledig zelfstandig. Aanbieders waarmee we een commerciële samenwerking aangaan, hebben geen enkele zeggenschap. En geen enkele aanbieder wordt voorgetrokken.

Onze diensten

  • We ontwikkelen en verbeteren voortdurend onze site voor de beste vergelijking.
  • We onderhandelen de scherpste deals voor je.
  • Hierbij nemen we jouw persoonlijke wensen en voorkeuren mee.
  • We verzamelen alle data in de markt, van zowel prijs als kwaliteit.
  • We doen uitgebreid onderzoek en halen alle addertjes boven het gras.
  • En we helpen je graag bij vragen tijdens je overstap, maar ook lang daarna.

Website van het Jaar

De Populairste Vergelijkingswebsite worden was een grote eer voor ons. Dat blijven is een nog mooier compliment! Daar zijn we erg dankbaar voor. En vooral onwise trots op!

Pricewise is sinds 2010 gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg en biedt je alle zekerheden van het Thuiswinkel Waarborg.

Ook is Pricewise aangesloten bij het financiële klachteninstituut Kifid. Hiermee garanderen we jou een onpartijdige behandeling van klachten.
 

     

Kijkje achter de schermen

Benieuwd naar onze mensen? Neem dan een kijkje achter
de schermen. Of bekijk onze openstaande vacatures.

Leer ons team kennen

Werken bij Pricewise

1. Onze mensen...
Pricewise adres
Een complete vergelijkingssite bieden voor energie, verzekeringen, leningen en telecom, met de scherpste deals en de beste service. Daar komt heel wat bij kijken! Onderhandelen met leveranciers, verzekeraars en providers. De techniek achter onze website en vergelijkers onderhouden en uitbreiden. Ingewikkelde begrippen uitleggen in begrijpelijke taal. Onberispelijke klantenservice verlenen via telefoon, e-mail en webcare. Een enorm divers team met uiteenlopende vaardigheden houdt de organisatie draaiende.

Rond de dertig

Bij Pricewise is de gemiddelde leeftijd rond de dertig jaar. We zijn dus een jonge club mensen bij elkaar en delen gedrevenheid en enthousiasme. In een open, resultaatgerichte cultuur geven we iedereen de ruimte om te excelleren in productkennis, service en technologie. Benieuwd naar onze mensen? Neem een kijkje achter de schermen of lees de interviews met verschillende werknemers voor een beeld van de dagelijkse praktijk.

Wat zegt Dave, Head of Sales Insurance?

Wat zegt Wesley, Project Manager Development?

Wat zegt Juan, Manager Customer Service?

2. Onze locatie
Pricewise OvertoomOvertoom 16, 1054 HJ Amsterdam 

We werken in een oud schoolgebouw uit 1896 aan de Overtoom in Amsterdam. De ideale plek om te werken aan de beste deals en vergelijkingen voor alle consumenten van Nederland. Ooit letterlijk begonnen op een zolderkamer, daarna een paar jaar in het voormalige Raadshuis Nieuwer-Amstel en sinds februari 2015 in een nóg groter pand, in het hart van de hoofdstad.
3. Onze cultuur en sfeer
Pricewise vacatures
Naast hard werken staat ook gezelligheid en collegialiteit hoog bij ons in het vaandel. We organiseren verschillende uitjes. We hebben een grote binnenplaats waar je heerlijk kunt lunchen en borrelen als de zon schijnt. Ieder jaar organiseren we leuke teambuildingsactiviteiten.
4. Pricewise over de grens
Pricewise internationaal
Niet alleen Nederlandse klanten stappen via ons over. In tal van Europese landen besparen mensen op hun vaste lasten dankzij Pricewise. In onder andere Frankrijk, België, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Italië en Groot-Brittannië organiseren we energiecollectieven. Tot 2016 stapten meer dan 2,5 miljoen consumenten in Europa over via onze energiecollectieven. Daarmee is Pricewise veruit de grootste Europese overstapservice voor energie.

Internationale omgeving

En dat heeft ook zijn weerslag op je baan als je werkt bij Pricewise. Een groot deel van onze externe en interne communicatie verloopt in het Engels. Ook hebben we enkele niet-Nederlands sprekende collega’s. Kom je bij Pricewise werken, dan kom je dus terecht in een internationale omgeving. Voor sommige functies betekent dit ook zakenreizen naar het buitenland.
Bekijk alle vacatures

Wist je dat?

Pricewise Amsterdam

De meeste Pricewisers op de fiets naar hun werk komen?

En dat Pricewise inmiddels meer dan 70 werknemers heeft? Begin 2011 waren dat er nog maar 20!