Energie vergelijken?

Check onze beste deals
Website van het jaar 2020
Of vul je verbruik en metertype in

Met gratis Energierekening Beschermer

336.759

mensen vergeleken afgelopen maand

€ 326,71

gemiddelde besparing

*****

wij geven om je privacy

Wij vinden dat iedereen
de beste energiedeal verdient

Dat vinden we niet alleen. Die willen we ook graag voor je regelen. We zijn met recht een van de grootste energievergelijkers van Nederland. Daarom hebben we regelmatig exclusieve energiedeals voor je. Die je vaak niet rechtstreeks via de leverancier kunt krijgen. Vergelijk met 1 klik eenvoudig je energiecontract, kijk hoeveel je kunt besparen en stap direct probleemloos over. Gemiddeld levert dat al snel € 326,- per jaar op. Tja, de titel 'Website van het Jaar' win je niet zomaar. Drie keer in vijf jaar.

De gratis Energierekening Beschermer

Stel dat jou iets vervelends overkomt, mogelijk met financiële gevolgen. Dan zou het een hele geruststelling zijn als je je voorlopig geen zorgen hoeft te maken over je energierekening.

Met de gratis Energierekening Beschermer bieden wij jou net iets meer zekerheid. Als je nu een energiecontract bij ons afsluit, krijg je er een gratis Energierekening Beschermer verzekering bij. Voldoe je aan de voorwaarden, dan vergoedt de verzekeraar je energierekening voor maximaal 6 maanden. Zolang de voorraad strekt.

Nu vergelijken Bekijk de actie
Thuiswinkel Waarborg

Vergelijk & bespaar!

Naar de vergelijker
Pricewise Be wise. Check your price.