Dienstenwijzer Pricewise

Op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht je voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te geven.


Verzekeringen en Financiële Diensten BV


Naam en adres

Pricewise Verzekeringen en Financiële Diensten
Joan Muyskenweg 37
1114 AN
Amsterdam-Duivendrecht
Kamer van Koophandel: 34279728
www.pricewise.nl

Postadres:
Postbus 3359
1001 AD
Amsterdam

Klantenservice Verzekeringen
Telefoon 088-6699012
verzekeringen@pricewise.nl

Klantenservice Consumptief krediet
Telefoon 088-6699075
lenen@pricewise.nl

Registratie AFM

Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12017061. Lees hier meer over het toezicht en regulering van de verzekeringsmarkt.

Aard van dienstverlening

Wij zijn bemiddelaar. Je sluit een overeenkomst met degene die de dienst uitvoert.

Ons kantoor heeft de vergunning om te bemiddelen in:

  • Schadeverzekeringen
  • Zorgverzekeringen
  • Consumptief krediet

Voor hulp bij het vergelijken of andere vragen, kun je rechtstreeks contact met ons opnemen. 

Twijfel je over dekking, voorwaarden of iets anders, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die je ondervindt door de door jou gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering of lening.

Adviesvrij

Ons kantoor is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om je te adviseren te kiezen voor de financiële producten van bepaalde banken of verzekeraars. Wij zullen dan ook nooit een specifiek financieel product van een bepaalde aanbieder aanbevelen.

Klachten

Als je niet tevreden bent over Pricewise, kun je een klacht indienen door het formulier op onze website in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je ontvangt uiterlijk binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie.

Als je niet tevreden bent over de manier waarop je klacht is opgelost of als je klacht nog steeds niet is opgelost, dan kun je contact opnemen met:

Voor schadeverzekeringen of consumptief krediet:
Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)
Postbus 93257
2509 AG
Den Haag

Voor zorgverzekeringen:
Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ)
Postbus 291
3700 AG
Zeist
Je kunt ook bellen met 030-698 83 60 of een e-mail sturen naar info@skgz.nl.

Je kunt je klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/ odr/). Indien je niet tevreden bent met de afhandeling van jouw klacht over onze overige dienstverlening (bijvoorbeeld energie of telecom) dan kun je deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl).

Geen zeggenschap

Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Selectie van aanbieders

Pricewise streeft ernaar om een zo volledig mogelijke vergelijking aan te bieden. Wij hebben op dit moment niet met alle aanbieders een samenwerking. Aanbieders waar wij wel de tarieven van ontvangen maar geen directe samenwerking mee hebben, worden wel meegenomen in de vergelijking.

Wijze van beloning

Voor elk product dat wordt afgesloten, ontvangt Pricewise een doorlopende of eenmalige provisie van de aanbieder. De precieze hoogte van de vergoeding kan verschillen per product en per aanbieder.

Kredietbeschermers

Wij geven geen advies over levensverzekeringen. Wil je een strikt persoonlijk advies over overlijdensrisicoverzekeringen, zoek dan een adviseur of tussenpersoon bij jou in de buurt.

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.