Zorgpremie-alert: zo blijf je altijd op de hoogte

Vanaf halverwege november kun je overstappen naar een andere zorgverzekering. Wil je op de hoogte gehouden worden van de afspraken tussen zorgverzekeraars en ziekenhuizen? De scherpste premies? En juiste dekkingen? Schrijf je dan direct in voor de zorgpremie-alert. Daarmee ontvang je van ons een seintje zodra in november alle premies en dekkingen bekend zijn en geven wij je praktische tips en advies. Zo blijf je altijd op de hoogte!


Inschrijven zorgpremie-alert

Vul je e-mailadres in en je ontvangt van ons praktische informatie over zorgverzekeringen. Gratis en vrijblijvend. Lees ons privacybeleid

75% van de zorgpremies 2016 bekend. Hou me op de hoogte
Vul je e-mailadres in met de juiste opmaak (bijvoorbeeld naam@e-mail.nl). Vul je e-mailadres in met de juiste opmaak (bijvoorbeeld naam@e-mail.nl).
 Bedankt!
Verstuur
Vul je e-mailadres in met de juiste opmaak (bijvoorbeeld naam@e-mail.nl). Vul je e-mailadres in met de juiste opmaak (bijvoorbeeld naam@e-mail.nl). Ik ontvang graag bespaartips om te besparen op al mijn vaste lasten
 Bedankt!
Verstuur

Wat staat er in de zorgpremie-alert?

Zorgpremie alert

  • Vanaf wanneer je kunt overstappen;
  • De nieuwe zorgpremies en vergoedingen;
  • De allerlaatste wijzigingen van zorgverzekeraars en overheid;
  • Advies voor het vergelijken en kiezen van de beste zorgverzekering.
Pricewise verstrekt geen gegevens aan derden. Je kunt je op elk gewenst moment afmelden van de zorgpremie-alert.

Vragen? Onze overstapcoaches helpen je graag!

Misschien heb je een vraag. Over overstappen, vergoedingen of een zorgverzekering bijvoorbeeld. Ook voor persoonlijk advies staan we graag voor je klaar. Neem contact op met een van onze overstapcoaches via 088-66 99 012 .