Energie met cadeau

Van sommige energieleveranciers krijg je een cadeau wanneer je een energiecontract afsluit. Bijvoorbeeld een tablet of smartphone. Dat klinkt aantrekkelijk, maar zo'n cadeautje krijg je natuurlijk nooit écht gratis. De energieleverancier heeft de prijs ervan verwerkt in de tarieven die je betaalt voor elektriciteit en gas. Die liggen dus een stuk hoger dan wanneer je een contract met actietarieven afsluit via Pricewise. 


Energie met cadeau Pricewise


Op zoek naar een écht voordelig energiecontract? Vul onze energievergelijker in

Krijg ik een cadeau als ik overstap via Pricewise?

Bij Pricewise vind je de meest voordelige energiecontracten. Zo kun je flink besparen op je energierekening: gemiddeld wel €285 op jaarbasis. Omdat cadeautjes bij energiecontracten zorgen voor hogere tarieven en dus een duurder energiecontract, krijg je bij Pricewise geen cadeau wanneer je overstapt naar een nieuwe energieleverancier. Het grote voordeel van een overstap zit 'm namelijk al in het energiecontract zelf.

Waarom overstappen via Pricewise?

Pricewise is de grootste energievergelijker van Nederland. Wij vergelijken voor jou een groot aantal energiecontracten op de Nederlandse energiemarkt. Ook bieden we exclusieve energiedeals aan. De combinatie van lage energieprijzen, scherpe vaste leveringskosten en een welkomstpremie zorgt ervoor dat je écht voordelig uit bent. Voordeliger dus dan wanneer je een energiecontract met een cadeau afsluit.

Meer weten?

Wil je meer weten over cadeaus bij energiecontracten? Of ben je op zoek naar het meest voordelige energiecontract voor jou? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met onze overstapcoaches. Ze helpen je graag verder.
Zoek een voordelig energiecontract

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.