Greenchoice

Greenchoice is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of Greenchoice bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier Greenchoice.

Sinds oktober 2018 is Qurrent onderdeel geworden van Greenchoice.


Wil je graag weten of Greenchoice het goedkoopste voor je is?

Groene energie

Energieleverancier GreenchoiceZoals de naam al doet vermoeden, levert Greenchoice uitsluitend 100% groene energie. Deze energie bestaat uit:

  • Groene stroom: energie uit natuurlijke bronnen, waaronder de wind en de zon
  • Groen gas: compenseert de schadelijke CO2-uitstoot
  • Biogas: duurzaam gas uit mest en landbouwafval

Zelf energie opwekken

Greenchoice wil de consument stimuleren om naast gebruik te maken van groene energie, dit ook zelf op te wekken door bijvoorbeeld het gebruik van zonnepanelen. Dit doen ze in combinatie met advies over energiebesparing, waarmee de energieleverancier streeft naar minder energieverbruik van hun klanten. Greenchoice hoopt uiteindelijk dat alle klanten evenveel energie opwekken als dat ze gebruiken.

Postgegevens
Greenchoice
Kruisplein 15
3014 DB Rotterdam

Greenchoice vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Pricewise vergelijk je Greenchoice met andere energieleveranciers. Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker van Pricewise. Ze geven daarom regelmatig extra kortingen op hun contracten, wat jou veel geld kan besparen!

Meer over Greenchoice

PricewiseBe wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.