Energieleverancier Clean Energy

Clean Energy wil samen met hun klanten een positieve bijdrage leveren aan het oplossen van het klimaatprobleem. Dit doen zij door alleen groene energie te leveren en door te investeren in lokale duurzame projecten. Hieronder vind je meer informatie over Clean Energy.


Energieleverancier Clean Energy
Energie vergelijken

Vanzelfsprekend groen

Clean Energy is onderdeel van Holthausen Groep. Door elke dag te schreven naar een schonere toekomst loopt de Holthausen groep voorop op het gebied van duurzame oplossingen in Nederland. Clean Energy levert uitsluitend groene stroom. Zij vinden groene stroom niet bijzonder, maar vanzelfsprekend. Clean Energy biedt zowel energiecontracten aan particulieren als MBK, ZZPers en grootzakelijk.

Het stopt bij Clean Energy niet bij het leveren van groene stroom. Naast 100% duurzame energie, investeert Clean Energie in lokale duurzame projecten, bijvoorbeeld door de samenwerking met de stichting Trees for All. Daarmee willen zij een bijdrage leveren aan het vergroenen en verduurzamen van de leefomgeving.


Energie vergelijken

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.