GreenNL

GreenNL levert als energieleverancier elektriciteit en gas aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. Wil je weten of GreenNL bij jou past? Je leest hieronder meer over deze leverancier.


greennl vergelijken
Vergelijk direct alle energieleveranciers

GreenNL energie

Voor duurzame energie tegen een scherpe prijs ben je bij GreenNL aan het juiste adres. De leverancier levert 100% groene stroom uit Nederland en CO2-gecompenseerd gas. En zowel de stroom als het gas koopt GreenNL direct in bij de producenten, zonder tussenpartij.

GreenNL’s partner ServiceHouse verzorgt de levering van de stroom en het gas. ServiceHouse is sinds 2021 eigendom van CoolBlue.

Hulp bij verduurzamen

Met GreenNL als energieleverancier zet jij een stap richting een duurzamer leven. De leverancier investeert in zonnepanelen, laadpalen en windenergie. Ook kun je via GreenNL winddelen van een windmolen kopen, zodat jij je eigen groene stroom opwekt.

Postgegevens

GreenNL
Stationsplein 21
3818 LE Amersfoort
support@greennl.nl

GreenNL vergelijken met andere leveranciers

Via Pricewise vergelijk je GreenNL met andere energieleveranciers. Om goed te scoren in onze energievergelijker, geven de leveranciers regelmatig extra korting op hun contracten. Zo kun jij maandelijks flink wat geld besparen.


Vergelijk direct alle energieleveranciers

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.