UnitedConsumers energie

UnitedConsumers is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of UnitedConsumers bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier UnitedConsumers.


unitedconsumers energie vergelijken

Consumentenvraag

UnitedConsumers is in 2000 opgericht vanuit het idee om consumenten goedkopere producten en diensten aan te bieden. Het richt zich hierbij specifiek op energie, telefonie en verzekeringen. UnitedConsumers probeert bij aanbieders goedkopere contracten te onderhandelen door de consumentenvraag te bundelen, coördineren en faciliteren.

Ook voor energie kunnen consumenten kunnen zich bij UnitedConsumers aansluiten. UnitedConsumers kan door de grote omvang van het collectief korting aanbieden op energie.

ENGIE

Voor de inkoop van energie heeft UnitedConsumers Energie een duurzame relatie met ENGIE (voorheen Electrabel). Op de Europese energiemarkt staat ENGIE bekend als een grote speler en in Nederland als één van de grootste leveraars van energie.

De stroom die door UnitedConsumers wordt geleverd is naar eigen zeggen 100% groen.


Postgegevens
UnitedConsumers
Luchthavenweg 20
5657 EB Eindhoven

UnitedConsumers vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Pricewise vergelijk je UnitedConsumers met andere energieleveranciers. Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker van Pricewise. Ze geven daarom regelmatig extra kortingen op hun contracten, wat jou veel geld kan besparen!

Meer over UnitedConsumers


Vergelijk UnitedConsumers met andere energieleveranciers!

PricewiseBe wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.