Energieleverancier WoonEnergie

WoonEnergie is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan woningcorporaties en hun huurders. Wil je weten of WoonEnergie bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier WoonEnergie.


Woon energie

Energie voor huurders

In 2002 is WoonEnergie door meer dan 100 woningcorporaties opgezet, speciaal voor hun huurders. Het is een energiemaatschappij die de belangen van huurders wil behartigen door hen scherpe tarieven voor energie aan te bieden. Dit doet WoonEnergie door middel van collectiviteitsvoordeel en daarnaast streven ze naar duurzame energievoorziening.

Producten

Bij WoonEnergie kun je kiezen uit vaste of variabele tarieven. Wanneer je voor een vast tarief kiest, kun je deze vast laten zetten voor 1, 2 of 3 jaar. Je kunt ook kiezen voor groene stroom. Bij groene stroom krijg je aan het eind van het jaar je jaarafrekening samen met een Stroometiket thuisgestuurd. Op dit etiket staat welke brandstoffen er gebruikt zijn voor de stroom die bij jou geleverd wordt.

Postgegevens:
WoonEnergie
Postbus 111
300 AC Rotterdam

WoonEnergie vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Pricewise vergelijk je WoonEnergie met andere energieleveranciers. Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker van Pricewise. Ze geven daarom regelmatig extra kortingen op hun contracten, wat jou veel geld kan besparen!Wil je graag kijken of Woonenergie het goedkoopste voor je is.

Meer over WoonEnergie


WoonEnergie vergelijken