Energiedirect.nl

Energiedirect.nl is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of energiedirect.nl bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier energiedirect.nl.


Start nu meteen met energie vergelijken!
energiedirect vergelijken

Kostenbesparing

Energiedirect.nl is een dochteronderneming van Essent. Het bedrijf bespaart kosten door hoofdzakelijk online te opereren. Zo beheren klanten hun eigen gegevens en communiceert de klantenservice ook vooral online. Op die manier kan energiedirect.nl lagere tarieven bieden.

Samenwerken

De bedrijfsfilosofie van energiedirect.nl is gebaseerd op het idee dat de energiemarkt momenteel te ondoorzichtig is en dat de klant meer inspraak wil hebben. Optimale dienstverlening kunnen zij naar eigen zeggen het beste geven door goed te luisteren naar de wensen, ideeën en klachten van hun klanten. Energiedirect.nl wil samenwerken met de klant om zo tot nieuwe producten en innovaties te komen. Zo hebben ze sinds de zomer van 2017 een nieuwe app: Regelneef. 

Postgegevens

Energiedirect.nl
Willemsplein 4
5211 AK Den Bosch

Energiedirect.nl vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Pricewise vergelijk je energiedirect.nl met andere energieleveranciers. Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker van Pricewise. Ze geven daarom regelmatig extra kortingen op hun contracten, wat jou veel geld kan besparen!

Meer over energiedirect.nl


Energie vergelijken

PricewiseBe wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.