Eneco

Eneco is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of Eneco bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier Eneco.


eneco
Start meteen met energie vergelijken

Gemeentelijk energiebedrijf

Eneco is in 1995 ontstaan vanuit een samenvoeging van de energiebedrijven van Dordrecht, Rotterdam en Den Haag. Eneco is 100% in handen van 53 Nederlandse gemeenten en is dus een 100% Nederlands bedrijf. Naast Nederland is Eneco actief in landen als België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Sinds 2008 heeft Eneco zijn werkzaamheden van productie, handel, levering, netbeheer en infrastructuur ondergebracht in aparte bedrijven. De naam van Eneco Netbeheer is veranderd in Stedin en Eneco Infra kreeg de naam Joulz. In 2014 nam Eneco de Nederlandse klanten van Deense energieleverancier DONG Energy over. 

Toekomstgericht

Vanaf 2008 voert Eneco een duurzame strategie. Het doel is te bouwen aan een duurzame toekomst waarin voor iedereen groene energie beschikbaar is. Eneco streeft hierbij naar onafhankelijkheid voor consumenten en bedrijven door gebruik te maken van slimme inovaties op het gebied van energie. 

Postgegevens

Eneco
Postbus 1014
3000 BA Rotterdam

Eneco vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Pricewise vergelijk je Eneco met andere energieleveranciers. Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker van Pricewise. Ze geven daarom regelmatig extra kortingen op hun contracten, wat jou veel geld kan besparen!

Meer over Eneco


Energie vergelijken

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.