Budget Energie

Budget Energie is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of Budget Energie bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier Budget Energie. Ook kun je energie vergelijken om te zien of Budget Energie een van de goedkoopste contracten voor je heeft.


budget energie vergelijken
Energie vergelijken

100% groene stroom

Budget Energie is de prijsvechter van De Nutsgroep BV en met zijn oprichting op 1 december 2011 de jongste speler op de markt. Budget Energie levert 100% groene stroom en gas aan zowel consumenten als kleinzakelijke verbruikers. Budget Energie is een gunstige partij als je zelf energie opwekt; je mag namelijk onbeperkt terugleveren. In 2016 nam Budget Energie de klanten van voormalig energieleverancier Atoomstroom over. Deze leverancier was ook onderdeel van De Nutsgroep BV. 

Zelf regelen

Bij Budget Energie kan je via je eigen inlogomgeving snel en makkelijk je energiezaken regelen. Je meterstanden doorgeven, facturen inzien of je contactgegevens veranderen kan allemaal direct online.

Postgegevens
Postbus 11950
1001 GZ Amsterdam

Budget Energie vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Pricewise vergelijk je Budget Energie met andere energieleveranciers. Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker van Pricewise. Ze geven daarom regelmatig extra kortingen op hun contracten, wat jou veel geld kan besparen!

Meer over Budget Energie


Start meteen met energie vergelijken!

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.