Energieleverancier DELTA

DELTA is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of DELTA bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier DELTA.


Nu meteen energietarieven vergelijken?

Multi-utility

delta vergelijkenDELTA vindt zijn oorsprong in Zeeland en is in 1991 ontstaan door een fusie van de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij (PZEM) en de Watermaatschappij Zuidwest-Nederland (WMZ). Delta levert naast energie ook digitale services - internet, telefonie, radio en televisiesignalen - en infra- en milieudiensten. Delta is daarmee het enige fullservicebedrijf van Nederland.

Delta levert diensten voor consumenten en zakelijke klanten. Voor deze laatste groep is het bedrijf ook in het buitenland actief op het gebied van energie, afvalverwerking en digitale dienstverlening.

CO2-reductie

Naar eigen zeggen zet DELTA zich in voor de negatieve gevolgen van het broeikaseffect. Hierom wil de energiemaatschappij stap voor stap werken aan CO2-reductie tijdens het inwinnen van energie om uiteindelijk in 2050 helemaal CO2-neutraal te zijn. Kernenergie beschouwen zij hierin als een verantwoorde energiebron met een bewezen techniek.

Postgegevens
DELTA Comfort B.V.
Postbus 5048
4330 KA Middelburg

DELTA vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Pricewise vergelijk je DELTA met alle andere energieleveranciers. Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker van Pricewise. Ze geven daarom regelmatig extra kortingen op hun contracten, wat jou veel geld kan besparen!

Meer over DELTA