DELTA Energie

DELTA is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of DELTA bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier DELTA.


Nu meteen energietarieven vergelijken?

Multi-utility

delta vergelijkenDELTA vindt zijn oorsprong in Zeeland en is in 1991 ontstaan door een fusie van de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij (PZEM) en de Watermaatschappij Zuidwest-Nederland (WMZ). DELTA levert naast energie ook digitale services - internet, telefonie, radio en televisiesignalen. DELTA is daarmee het enige fullservicebedrijf van Nederland. DELTA levert diensten voor consumenten en zakelijke klanten.

Sinds 1 maart 2017 is DELTA in handen van investeringsmaatschappij EQT. Hiermee staat DELTA los van het nieuwe bedrijf PZEM (voorheen DELTA N.V.)

CO2-reductie

Sinds 1 januari 2016 levert DELTA uitsluitend groene stroom aan haar klanten. Dit wordt opgewekt m.b.v. biomassa in Nederland, en wind in Nederland en het buitenland.

Postgegevens
DELTA Comfort B.V.
Postbus 5048
4330 KA Middelburg

DELTA vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Pricewise vergelijk je DELTA met andere energieleveranciers. Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker van Pricewise. Ze geven daarom regelmatig extra kortingen op hun contracten, wat jou veel geld kan besparen!

Meer over DELTA


Energie vergelijken

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.