Pricewise-zekerheid

Bij Pricewise heb je de zekerheid van onafhankelijke dienstverlening. Voor energie vergelijken, verzekeringen, internet en tv en lenen. Omdat we het belangrijk vinden dat je als consument op basis van juiste informatie de beste beslissing maakt.Zijn de vergelijkingen van Pricewise betrouwbaar?

Als consument wil je duidelijkheid en objectiviteit. Dit garanderen we onder andere door geen reclame te tonen op onze website. Daarnaast zijn de posities in onze vergelijkingsresultaten niet te koop: de overzichten van onze deals zijn puur gesorteerd op wat voor jou het voordeligst is.

Wat is het verdienmodel van Pricewise?

Pricewise krijgt een vergoeding van de energieleveranciers, verzekeraars en aanbieders per afgesloten contract. Voor deze vergoeding levert Pricewise een groot aantal essentiële diensten. We ontwikkelen en verbeteren voortdurend onze software, zodat jij makkelijk en transparant de markt kunt vergelijken. Onze productmanagers onderhandelen de scherpste tarieven voor je. Onze experts halen alle addertjes voor je boven het gras. En onze klantenservice helpt je met al je vragen tijdens het vergelijken, aanvragen en/of overstappen. Maar ook lang erna. Bovendien beïnvloeden onze vergoedingen op geen enkele wijze de resultaten van onze vergelijkingen. We trekken niemand voor. We tonen geen top 3, maar een uitgebreid overzicht. Zelfs van leveranciers, verzekeraars en aanbieders waar we geen overeenkomst mee hebben.

Is het veilig om mijn persoonlijke gegevens op de Pricewise-website in te vullen?

Ja. Pricewise is geregistreerd bij de Autoriteit Persoonsgegevens, voorheen het College Bescherming Persoonsgegevens, onder het nummer m1348340. Dat betekent dat wij voldoen aan de technische en organisatorische veiligheids- en privacyeisen die de AP stelt.

Geeft Pricewise mijn gegevens door aan derden?

Nee. In de registratie bij de Autoriteit Persoonsgegevens is vastgesteld dat wij je gegevens niet aan derden mogen vrijgeven. Alleen als je een contract via onze website afsluit, geven wij gegevens door die nodig zijn voor het afsluiten van het contract aan de betreffende partij. Ook deze partij voldoet aan de technische en organisatorische veiligheids- en privacyeisen die de AP stelt.

Is mijn verbinding met Pricewise veilig?

Ja. Op alle pagina’s waar je persoonsgegevens invoert, maak je gebruik van een beveiligde verbinding via het protocol HTTP Secure met een 256 bits encryptie en een SSL-veiligheidscertificaat.

Bestellen bij Pricewise gaat in 3 stappen

Bestellen bij Pricewise gaat via een paar eenvoudige stappen:

  1. Start een vergelijking door de hiervoor benodigde gegevens in te vullen. Klik vervolgens op ‘Check je voordeel’.
  2. Heb je de juiste deal gevonden? Dan kun je een aanvraag indienen via de aanvraagknop.
  3. Controleer je product boven aan de bestelpagina, vul vervolgens je gegevens in en bevestig je aanvraag.

Betalingsmogelijkheden voor verzekeringen

Je kunt ervoor kiezen om de premie per maand, kwartaal, halfjaar of jaarlijks te betalen. Als je kiest voor een maand- of kwartaalbetaling, dan is alleen betaling via automatische incasso mogelijk. Bij halfjaar- en jaarbetaling is het ook mogelijk om te betalen via acceptgiro.

Incassoadministratie

De incasso wordt meestal verzorgd door de verzekeraar of volmachtgever (Voogd & Voogd). Vermeld bij betalingen altijd het betalingskenmerk of polisnummer. De volgende verzekeraars verzorgen de incasso zelf: