Goedkoopste zorgverzekering

Check onze beste deals
Website van het jaar 2020
 

Goed om te weten: maak een aparte vergelijking als jullie zorgwensen ver uit elkaar liggen.


Goed om te weten: kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. Ze hebben recht op de dekking van de meest uitgebreid verzekerde ouder.

Goed om te weten: het is vaak voordeliger om je volwassen kind apart te verzekeren.

Gratis Geluk bij een
ongeluk-dekking
Check je voordeel

135.338

vergelijkingen afgelopen seizoen

5%

tot 5% korting op je aanvraag

*****

wij geven om je privacy

Wij vinden dat iedereen de
goedkoopste zorgverzekering verdient

Dat vinden we niet alleen. De goedkoopste zorgverzekering voor 2022 regelen we ook graag voor je. Om die goedkoopste zorgverzekering voor je te vinden, vergelijken we een groot aantal zorgverzekeraars. De goedkoopste zorgverzekering die je via ons kunt afsluiten staat altijd bovenaan. Afsluiten of overstappen kan direct en probleemloos. Heb je vragen of wil je even overleggen? Dat kan met een van onze zorgexperts.

Gratis Geluk bij een Ongeluk-dekking

Bij je overstap van zorgverzekering ontvang je nu gratis van Pricewise de Geluk bij een Ongeluk-dekking. Daarmee ontvang je extra hulp bij ziekenhuisopname na een ongeval. Denk bijvoorbeeld aan fysiotherapie, huishoudelijke hulp, een hondenuitlaatservice of een oppas voor de kinderen. Langdurige klachten door een ongeval? Ook dan zijn we er voor je! Bij blijvende of gedeeltelijke invaliditeit helpen we je op weg met een vergoeding tot € 10.000. Heb je je zorgverzekering wel opgezegd maar nog geen nieuwe zorgverzekering afgesloten? Dan ontvang je bij het afsluiten van een zorgverzekering gratis de Geluk bij een Ongeluk-dekking.    

Nu vergelijken

Waarom Pricewise?

Persoonlijk
In slechts een paar klikken vind je eenvoudig onze deals die het beste die bij jou passen.
Duidelijk overzicht
Wij zetten onze beste deals voor jouw persoonlijke situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke van onze deals het beste bij jou past.
Scherpe deals
Dagelijks onderhandelen we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart. Zo regelen we vaak kortingen voor je die je niet via de verzekeraar zelf krijgt.
Gratis overstapcoach
Zie je op tegen overstappen? Nergens voor nodig. Onze overstapcoaches kunnen je helpen bij elke stap. Samen vinden we de beste deal voor jou. Helemaal gratis!
14 dagen wettelijke bedenktijd
Is je nieuwe verzekering een feit? Daarna heb je nog 14 dagen wettelijke bedenktijd. Binnen deze periode kun je de overstap kosteloos bij de verzekeraar annuleren.
Lees meer over ons
Thuiswinkel Waarborg
kifid

Word wakker!
Vergelijk & bespaar

Naar de vergelijker
Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.