Verhuizen: Pricewise helpt

Er komen veel dingen op je af als je gaat verhuizen. En helaas niet alleen maar leuke dingen. Omdat wij het je zo makkelijk mogelijk willen maken, hebben we alle belangrijke informatie voor je op een rijtje gezet. Dat scheelt jou weer tijd. Fijn hè.Verhuizen? Pricewise helpt

Verhuizen en je energiecontract

Je kunt ervoor kiezen je huidige contract mee te nemen naar je nieuwe woning. Maar, het kan ook een goed moment zijn om energiecontracten te vergelijken. Het is in ieder geval belangrijk dat je het op tijd regelt.

Verhuizen en je verzekeringen

Geef je nieuwe adres door aan alle verzekeraars. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je zorgverzekering en autoverzekering. Een rekening of een nieuwe polis komt dan altijd goed aan. Voor woonverzekeringen is het belangrijk op tijd contact op te nemen met de verzekeraar. Je kunt dan je nieuwe gegevens rondom je opstal en/of inboedel doorgeven. Houd er rekening mee dat je adres invloed kan hebben op je premie voor een verzekering.

Verhuizen en je internet, TV en bellen

Controleer op tijd of je huidige provider ook zijn abonnement met internet, internet en tv of alles-in-1 levert op je nieuwe adres. Is dit niet het geval, of wil je sowieso overstappen? Je kunt dan via ons makkelijk en snel vergelijken. Zorg er wel voor dat je huidige contract stopgezet wordt.

Op kamers? Checklist verhuizen

Op kamers gaan is natuurlijk erg leuk en spannend. Er komt ook veel bij kijken als je op kamers gaat. Daarom hebben we een checklist voor je gemaakt. Alles afgevinkt? Mooi, dan kun je onbezorgd gaan genieten van het op jezelf wonen.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze medewerkers via 088-66 99 012. We helpen je graag verder.