Energieleverancier DGB

DGB is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of DGB bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier DGB.


DGB vergelijken
Kijk nu of DGB voor jou de beste voorwaarden en tarieven heeft!

Agrarische sector

De Groene Belangenbehartiger (DGB) is een leverancier die is ontstaan door agrariërs die ontevreden waren over de dienstverlening van de grote energieleveranciers. De wortels van DGB liggen dan ook in de agrarische sector. DGB energie is voor iedereen beschikbaar maar heeft een speciale band met agrariërs. DGB zegt de agrarische taal, cultuur en de specifieke problemen op een boerenbedrijf te kennen. DGB staat voor een persoonlijke benadering en hoogwaardige klantenservice.

Eerlijke energie

Bij DGB kun je kiezen tussen groene en grijze stroom. De groene stroom van DGB wordt door biomassa, windenergie en zonne-energie opgewekt. Je kunt kiezen welke groene stroom je graag wilt ontvangen. Er komt voor het afnemen van groene energie een kleine vergoeding per kWh bij op het tarief in verband met de kosten die gemaakt worden om groene energie te kunnen leveren. DGB biedt alleen vaste tarieven die voor één, twee of drie jaar vastgesteld worden.

Postgegevens
DGB Energie B.V.
Lange Spruit 1a
7773 NE HARDENBERG

DGB vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Pricewise vergelijk je DGB met andere energieleveranciers. Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de energievergelijker van Pricewise. Ze geven daarom regelmatig extra kortingen op hun contracten, wat jou veel geld kan besparen!

Meer over DGB


Energie vergelijken