Energieleverancier E.D.Mij

E.D.Mij is een online energiebedrijf die per uur elektriciteit levert aan de zakelijke markt. Wil je weten of E.D.Mij bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier E.D.Mij.


E.D.Mij

Zakelijke energie

Als E.D.Mij elektriciteit zou mogen leveren, dan luidt de eenvoudige afspraak: je betaalt de APX prijs van het uur waarin het verbruik plaats vindt. Simpel.

De vergoeding van E.D.Mij is laag, omdat zij hun kosten laag houden. E.D.Mij heeft geen salesteam op de weg omdat de kosten daarvan relatief hoog zijn. Bovendien vindt E.D.Mij dat slecht voor het milieu. De openbare handelsprijzen die E.D.Mij rekent, zijn terug te vinden op de website van de APX.

E.D.Mij is in 2013 opgericht voor klanten door klanten. Zij handelt met eigen systemen en software voor die klanten op de elektriciteitsbeurs.

Transparant en flexibel

Dankzij de slimme meter weet E.D.Mij precies hoeveel je verbruikt. Je maandelijkse voorschotbedrag bestaat daarom uit je werkelijke verbruik over de afgelopen maand.

De mensen van E.D.Mij werken online, maar ze zijn voor klanten ook goed telefonisch bereikbaar. Ook als je langs zou willen komen bij ons op kantoor, ben je van harte welkom. Je zult professionals treffen die elke dag alles geven wat ze in huis hebben.

Contactgegevens

Postgegevens
Postbus 15950
1001 NL Amsterdam

E.D.Mij vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Pricewise vraag je gratis maatwerkoffertes aan voor jouw bedrijf. Je hoeft maar één aanvraag te doen voor je energie. Wel zo makkelijk.


Bespaar jij met E.D.Mij op je zakelijke energierekening?