Energieleverancier Greenfoot

Let op: in 2016 is Greenfoot overgenomen door zakelijke energieleverancier Energyhouse.

Greenfoot is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of Greenfoot bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier Greenfoot.


Vergroening van energieverbruik

Energieleverancier Greenfoot

Greenfoot zet zich in voor vergroening van energieverbruik. De leverancier doet dit door elektriciteit te leveren met Nederlandse garanties van oorsprong. Greenfoot prijst deze elektriciteit niet aan als groene stroom, maar benadrukt dat klanten ‘slechts’ de CO2-uitstoot van hun elektriciteitsverbruik compenseren.

Klimaatneutraal

Naast compensatie van energieverbruik biedt Greenfoot klanten de mogelijkheid ook hun resterende CO2-uitstoot te compenseren. Klanten kunnen via Greenfoot aanvullende certificaten kopen die afkomstig zijn van duurzame energieprojecten in minder ontwikkelde landen. Greenfoot beloont klanten die hun uitstoot volledig compenseren met een keurmerk: de Greenfoot Print.

Postgegevens
Greenfoot
Amersfoortsestraatweg 33B
1401 CV Bussum

Greenfoot vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Pricewise vergelijk je Greenfoot met alle andere leveranciers van energie. Energieleveranciers willen zo goed mogelijk scoren in de vergelijker van Pricewise. Ze geven daarom regelmatig extra kortingen op hun contracten. Zo kun je veel geld besparen!

Meer over Greenfoot


Wil je graag kijken of Greenfoot het goedkoopste voor je is?

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.