LEON Zeewolde

Energieleverancier LEON ZeewoldeDe energieleverancier LEON Zeewolde is opgericht in Zeewolde. LEON staat voor Lokaal Energie OpwekkingsNetwerk. Het uitgangspunt van de leverancier is om de regio Zeewolde zoveel mogelijk van duurzame energie te voorzien. Wil je meer weten over LEON Zeewolde? Hieronder vind je meer informatie over deze leverancier. 


Advies voor energiebesparing

LEON Zeewolde wil particuliere en zakelijke klanten stimuleren zuinig met energie om te gaan. De leverancier geeft dan ook advies om het energieverbruik te verlagen. Klanten kunnen online inloggen bij de leverancier en zo hun energieverbruik in de gaten houden.

Pakketten van LEON Zeewolde

LEON Zeewolde biedt drie verschillende pakketten aan. Klanten kunnen zonnepanelen kopen of huren via LEON Zeewolde. Ook biedt LEON Zeewolde een leveringspakket aan. De klant sluit zo een leveringscontract af met de leverancier. Er hoeven dan geen zonnepanelen te worden geplaatst. LEON Zeewolde biedt een variabel contract aan. De tarieven worden dan tweemaal per jaar aangepast. De leverancier biedt ook een contract voor 3 jaar aan. De energietarieven worden dan niet gewijzigd tijdens de looptijd van het energiecontract.
 

Postgegevens
LEON Zeewolde
Zonnehoven 13
3893 CA Zeewolde

Is LEON Zeewolde voor jou de voordeligste optie?

PricewiseBe wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.