Nefit Easy slimme thermostaat

Nefit Easy is een slimme thermostaat die je helpt om inzicht te krijgen op je energieverbruik – én om energie te besparen. De Nefit Easy is helemaal af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en levensstijl. Zo verwarm je nooit onnodig.

Vergelijk aanbieders

Ben je van plan de Nefit Easy aan te schaffen? De Nefit Easy is onder andere te verkrijgen bij de volgende webwinkels:

Aanbieder
bol Bestel nu
coolblue Bestel nuNefit Easy slimme thermostaat
Vergelijk energiecontracten en bespaar nóg meer op je energieverbruik

Bestel de Nefit Easy slimme thermostaat

Wat kan Nefit Easy?

Nefit Easy maakt je energieverbuik inzichtelijk door precies te laten zien hoeveel energie je verbruikt. Op die manier stimuleert Nefit Easy energiezuinigheid. Verbruik je minder energie dan normaal? Dan verschijnt er een groen blaadje op het display van de thermostaat. Een daling in je energieverbruik, kan natuurlijk leiden tot een daling in je energiekosten. Mooi meegenomen.

Zelflerend

Nefit Easy is een zelflerende thermostaat. Na een paar weken kent de slimme thermostaat jouw leefpatroon en wordt de verwarming hierop aangepast. Nefit Easy leert vanzelf hoe lang het duurt om jouw woning op te warmen. Ook heeft Nefit Easy een bewegingssensor. Wordt er een tijdje geen beweging gedetecteerd? Dan zorgt de slimme thermostaat ervoor dat er minder verwarmd wordt. Handig, hè.

Makkelijk te bedienen

De Nefit Easy slimme thermostaat is gemakkelijk in te stellen en te bedienen via je tablet of smartphone. Met de app kun je een klokprogramma instellen. Zo kun je voor elke dag van de week aangeven wanneer de verwarming moet aan- of juist afslaan. Natuurlijk kun je Nefit Easy ook handmatig bedienen door middel van het touchscreen.

Nefit Easy in jouw huis?

Nefit Easy is compatible met alle cv-toestellen die in Nederland worden gebruikt. In sommige gevallen heb je een adapter nodig om Nefit Easy te kunnen installeren. Het maakt niet uit welke energieleverancier je op dit moment hebt: Nefit Easy is bij elke energieleverancier te gebruiken. De Nefit Easy slimme thermostaat is los verkrijgbaar vanaf €199,95. De app die je nodig hebt om Nefit Easy te kunnen gebruiken is gratis en beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Bestel de Nefit Easy slimme thermostaat


Specificaties Nefit Easy

Wil je meer weten over Nefit Easy? Wij hebben alle specificaties van deze slimme thermostaat voor je in een overzicht gezet:
 
Algemeen
Naam Nefit Easy
Leverancier Geen
Beschikbaar voor iedereen Ja
Besturing via smartphone/tablet app Ja, Android/iOS
Besturing via website Ja
.
Kosten
Kosten los vanaf € 199,95
Abonnement betaling per maand Nee
Abonnement voor extra functionaliteiten Nee
Verplicht klant bij abonnement Nee
Korting voor klanten Nee
Gratis bij energiecontract Nee
Installatiekosten € 60,-
.
Geschikt voor
Stadsverwarming Nee
Vloerverwarming Nee
Warmtepompen Nee
.
Eigenschappen
Zelflerend vermogen Ja
Verwarming bedienen op afstand Ja
Apparaten bedienen op afstand Nee
Weermonitoring Nee
Luchtvochtigheid Nee
Geofencing Ja
Bewegingssensor Nee
Lichtsensor Nee
Verwarming per kamer Nee
Verwarming per zone Nee

Meer weten?

Wil je meer weten over slimme thermostaten of over energie vergelijken? Lees dan onze veelgestelde vragen. Of neem contact op met onze Overstapcoaches. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 9.00 en 20.00 uur via 088 66 99 000 (lokaal tarief).

Pricewise Be wise. Check your price.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.